NEOČEKIVAN PREOKRET U RUSIJI! Diverzanti nisu Ukrajinci! Poslali poruku Kremlju! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Kako se ističe, naoružana grupa koja je upala u Brjansku oblast su zapravo pripadnici Ruskog dobrovoljačkog korpusa, koji se bori na strani Ukrajine.

Na društvenim mrežama objavljeni su snimci koje su navodno napravili, u kojima upućuju poruku Kremlju i ruskom rukovodstvu.

Oni su iz sela Sušani poslali dva snimak u kome su obučeni u uniforme ukrajinske vojske, sa zastavom tog korpusa naveli da su došli u Brjansku oblast.

Naoružani ljudi na snimku tvrde da su prešli granicu i da su uzrok svih najnovijih vesti o diverzantima. U drugom delu video snimka, navodno snimaju u istoj oblasti.

Specijalna jedinica se priprema za čišćenje pograničnih područja. Prema rečima Readovke, za izvođenje operacije eliminisanja ukrajinskih diverzanata na teritoriji će biti postavljene instalacije MLRS-a Grad. Kombinovaće se i šume i šumski pojasevi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Nikola

02.03.2023 12:59

Pa iako mislim ako su Rusi na strani Ukrajine onda su isto nacisti sve to treba likvidirati zar decu za taoce.

Pera

02.03.2023 13:07

Rusi xu pobednici jer istina i pravda pobedjuju uvek a zlo i satanizam gube .Rvropa i sad su izgubili svaki razum .Ceo svet zapadu ne veruje jer su satkani od mrznje i lazi.Samo dalje od Srbije i pravoslavlja.

Sumadinac

02.03.2023 13:13

Bilo ko da je Rusice ih kazniti ako su Rusi izdajnici to ce kostati njihovih familija radom u Sibiru.