POZNATI INFLUENSER JOVAN RADULOVIĆ JODŽIR UŠAO U PREDSEDNIČKU TRKU: Crnogorski Preletačević igra za Mila?!
Foto: Printscreen/Printscreen/Jutjub/Dan

U trku za predsednika Crne Gore ušao je i poznati influenser Jovan Radulović Jodžir, koji je predao potpise za predsedničku kandidaturu Državnoj izbornoj komisiji (DIK) Crne Gore. On je popularan na društvenim mrežama, gde objavljuje klipove u kojima priča viceve, komentariše društvene pojave na komičan način, ali i deli uobičajena dešavanja koja se odvijaju u krugu njegove porodice.

POZNATI INFLUENSER JOVAN RADULOVIĆ JODŽIR UŠAO U PREDSEDNIČKU TRKU: Crnogorski Preletačević igra za Mila?!

Foto: EPA/ J.J. Guillen / POOL

 

 

Najpoznatiji je po viralnom snimku na kome grli najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, a u kome se Novak smeje na vic koji mu je Jodžir ispričao. Jodžir je veliku pažnju izazvao širom regiona, a mediji ga porede sa čuvenim Ljubišom Belim Preletačevićem, koji je na izborima u Srbiji 2017. godine zauzeo treće mesto. Postavlja se pitanje kome ovaj poznati influenser može naneti štetu, odnosno oduzeti glasove.

POZNATI INFLUENSER JOVAN RADULOVIĆ JODŽIR UŠAO U PREDSEDNIČKU TRKU: Crnogorski Preletačević igra za Mila?!

Foto: Printscreen

 

Vladislav Dajković, predsednik Slobodne Crne Gore, u razgovoru za naš list ističe da influensera ne treba porediti s Preletačevićem, jer je on daleko neozbiljniji, i navodi da je Jodžir blizak Milu Đukanoviću i DPS-u.

- Čak postoje i nezvanične informacije da su ga gledali u kancelarijama Mila Đukanovića, i da su mu oni skupili potpise. Moram napomenuti zbog vas i zbog čitalaca da on nema nikakve veze s onim fenomenom Belog Preletačevića koji se pojavio u Srbiji pre par godina. On je daleko neozbiljniji od toga i niko ga u Crnoj Gori ne doživljava na način da bi mu dao glas, kako bi naštetio bilo kome od ozbiljnih kandidata - ističe Dajković, i dodaje da je influenser pod kontrolom lidera DPS-a.

- Mislim da ga Đukanović gura u tu trku kako bi možda otrgao neki glas od partija građanske i proevropske profilacije. Što se tiče našeg kandidata Andrije Mandića, nama on ne može naneti nikakvu štetu. Potpuno sam siguran u ulazak u drugi krug, a onda i u pobedu na predsedničkim izborima kandidata za budućnost Crne Gore - zaključio je on.

Inače, prilikom predaje kandidature influenser Jovan Radulović Jodžir je pokušao da objasni razloge ulaska u predsedničku trku.

- Mnogo su mi smešni ovi koji hoće da se kandiduju, nekako su mi smotani, da ne kažem šta drugo. Pa reko’ ajde da i ja probam. To je neka ljubav, kao i sve u životu desilo se spontano. To je ljubav prema državi. Želim neko osveženje države, ljudi su tmurni, nikakvi. Ja ih nasmejem kroz društvene mreže, ali želim da ih nasmejem na pravi način i da ovu državu vodim u pravom smeru i na pravi način. Sakupio sam puno potpisa i prijatno sam iznenađen. Kada bi prijava bila elektronska, sakupio bih za sat vremena koliko mi treba, a ovako sve mora na papir - poručio je on.

Kandidati za predsednika

- Andrija Mandić

- Aleksa Bečić

- Jakov Milatović

- Milo Đukanović

- Draginja Vuksanović Stanković

- Goran Danilović

- Jovan Radulović

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading