BRADATA DAMA ŠOKIRALA SVET INTIMNIM ŽIVOTOM! Sve rekla, bez pardona
Foto: Privatna arhiva/Privatna arhiva

Džesika je udata za 71-godišnjeg penzionisanog američkog marinca Pola, kojeg je upoznala u dvadesetim godinama. Kako kaže, on je alfa mužjak u njihovoj zajednici,.

Tu su još i Stiv, strastveni ljubitelj motora iz Severne Amerike, koga zovu Deda, kao i Zeka, indijska transžena s neurodiverzitetom. Četvrti član se u javnosti predstavlja samo kao „miš sivi orao“ i u vezi je na daljinu sa svojom potpuno neobičnom porodicom.

- Imam divan otvoren brak s njima. Podržavamo jedno drugo svim srcem, oni mi znače sve na svetu i moram da kažem da je seks između nas zaista neverovatan - rekla je Džesika.

Ona je dodala da je život prema njoj bio nemilosrdan jer su je ljudi odbacivali i ismevali, kao i da je bila žrtva porodičnog nasilja, ali i primorana na ugovoreni brak u ranim tinejdžerskim godinama.

Ona boluje od policističnih jajnika i fibromijalgije, koja je uzrok rasta njene guste brade. Kako je objasnila, prvo joj je bilo teško da prihvati da joj raste brada, ali je u međuvremenu to „prihvatila kao svoju posebnost“. Džesika se nada da će joj brada pomoći da uskoro uđe u Ginisovu knjigu rekorda.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading