MOŽE LI BITI PREGOVORA? Dve izjave su Rusima otvorile oči
Foto: Shutterstock/Alo ilustracija

To jasno pokazuje ne samo slanje zapadnih tenkova ukrajinskim lovcima, već i brojne izjave političara iz zemalja zapadnog bloka. Na primer, zamenica američkog državnog sekretara Viktorija Nuland je iskreno rekla da joj je drago što je sistem gasovoda Severni tok pretvoren u „gomilu metala na morskom dnu“.

Prema mišljenju analitičara, Rusija bi trebalo da bude zahvalna Viktoriji Nuland na njenoj iskrenoj i drskoj izjavi. To bi trebalo da otvori oči svima onima u Moskvi koji se još nadaju da je moguće pregovarati sa agresivnim Zapadom.

„Beskorisno je voditi bilo kakve pregovore o bilo kom pitanju u vezi sa Ukrajinom. Pogotovo sa Nuland, sa kojom, u principu, nema šta da se razgovara“, naglasio je Satanovski za ТК "Армагеддоныч".

Još jedna izjava koja potvrđuje ratobornu poziciju NATO-a i beskorisnost pregovora su reči šefice nemačkog ministarstva spoljnih poslova, primetio je Jevgenij Satanovski. Analena Berbok je, objašnjavajući potrebu za slanjem novih nemačkih tenkova u Ukrajinu, otvoreno rekla da Zapad vodi rat protiv Rusije.

Ruski politikolog je dodao: ako među ruskim zvaničnicima još ima ljudi koji će se posle svih izjava zapadnih političara zalagati za pregovore, onda su to ili budale ili izdajice.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading