SRBIJA, SIBIR, SIRIJA, SVE TO ISTO... Ruskinju pitali kako je u našoj zemlji: Stalno to rade
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Upravo zbog te činjenice. Poljna pevačica iz Sibira postala je pravi viralni hit na TikToku, nakon što je objavila video u kojem je objasnila da je iz Rusije, a ne iz Srbije, nakon što ju je jedan pratilac zamolio da kaže nešto više "o svojoj zemlji".

- Srbija je tako prelepa, da li mi možeš reći nešto više o svojoj zemlji - pitao je jedan od korisnika TikToka.

U odgovoru koji je snimila, Poljna je navela kako veruje da je Srbija prelepa, ali da je ona iz Sibira, odnosno, Rusije.

- Pa, sigurna sam da je Srbija prelepa zemlja. Međutim, zaista ne mogu da ti kažem mnogo oko toga zato što nikada nisam bila tamo. Ja sam iz Sibira, ne iz Srbije - rekla je ona.

U komentarima koji su nastupili, javio se veliki broj ljudi iz naše zemlje, koji su potvrdili da im se ovo dešava u inostranstvu, dodajući da se uz mešanje Srbije i Sibira, ponekad u sve uvuče i Sirija.

"Kao Srbina koji studira u Americi, uvek me pitaju o Siriji i Sibiru, ponekad odgovorim na njihovo pitanje jer sam posetio obe zemlje", napisao je jedan korisnik.

Sledeći komentar bio je vezan za sličnu tematiku.

"Kao neko iz Srbije, mogu da kažem da nas uvek pitaju da li je hladno u Sibiru i onda objašnjavamo da smo mi iz Srbije a ne iz Sibira", napisala je ova korisnica.

Da većina stranaca ima problem sa poznavnajem geografije Evrope, potvrdio je još jedan komentar.

"Pozdrav iz Srbije. Uvek se mučimo sa strancima i objašnjavamo razliku između Srbije i Sibira.", glasio je komentar ove korisnice.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading