OTKRIVENA ISTINA O VANZEMALJCIMA! SAD i Izrael godinama krili informacije
Foto: Shutterstock

Ešed je 29 godina bio šef bezbednosti izraelskog svemirskog programa, kao i profesor na Tehionu, izraelskom Institutu za tehnologiju. S te strane gledano, deluje kao neko ko zaista zna „neke stvari“. Njegove tvrdnje bi zato mogle da budu ili najveća vest u istoriji ljudske vrste, ili priča čoveka sa žešćim psihičkim dijagnozama, smaraju oni koji su pročitail njegov intervju koji je dao za „Jediot Aharonot“, najtiražnije dnevne novine u Izraelu. A njegove tvrdnje zaista su neverovatne...

Ešed, između ostalog, tvrdi da je Galaktička federacija u kontaktu s vladama SAD i Izraela, od kojih je insistirao da to ostane tajna.

- Vanzemaljci su potpisali ugovor s vladama SAD i Izraela da se ovde izvode eksperimenti. Oni takođe istražuju i pokušavaju da shvate celokupnost tkanja univerzuma, u čemu im pomažemo - tvrdi Ešed, koji dodaje da nisu u pitanju samo kontakti s vanzemaljcima izvan našeg solarnog sistema.

- Postoji podzemna baza na Marsu, u kojoj su takođe naši predstavnici i američki astronauti - kaže on.

Najbombastičniji deo intervjua bio je tvrdnja da je Donald Tramp, dok je bio predsednik SAD, želeo da obelodani ovu priču, ali da su ga vanzemaljci odgovorili od te ideje.

- Čekaj, to može da izazove masovnu histeriju, rekli su mu -  kaže Ešed.

Naravno, njegove tvrdnje izazvale su burne reakcije na internetu, mahom satirične. Među njima su i oni koji smatraju da je nemoguće da bi Tramp propustio takvu priliku za samoreklamiranje kao čovek koji je „spojio vanzemaljce i Zemljane“.

- Da sam ovo izjavio pre pet godina, bio bih hospitalizovan. Kada s ovakvim tvrdnjama izađete u javnost, prva reakcija je da ste skrenuli s uma. Danas je ipak drugačije. Nemam šta da izgubim - zaključio je Ešed.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
aleksandar

05.01.2023 08:28

Moja tašta je vanzemaljka - iz Bosne je.