HARI I MEGAN OSTAJU BEZ TITULA?! Žestok haos u najavi, čeka se osveta Bakingemske palate
Foto: FR61802 AP Craing Ruttle

Bob Sili, poslanik konzervativaca, izjavio je da razmatra predlog koji bi predstavio početkom sledeće godine u parlamentu, a kojim bi Hariju i Megan bio oduzet kraljevski status. Da bi Silijev predlog došao do parlamenta, neophodna je podrška vlade.

- To je političko pitanje, isto kao i mizerno istresanje đubreta po porodici i zarađivanje na tome, ali i napad na važne institucije ove zemlje - rekao je Sili.

U dokumentarnom serijalu Hari i Megan su optužili britanske medije da su ih uništavali dok nisu napustili Ujedinjeno Kraljevstvo, kao i da kraljevska porodica nije zaštitila Megan. Oni su kraljevsku porodicu optužili i za rasizam, kao i brojne spletke koje su im priređivali.

Hari je u serijalu otvoreno optužio i britanske medije za prikrivanje istine o odnosima u kraljevskoj porodici.

- Mi znamo punu istinu, institucija (kraljevska porodica) zna punu istinu, a i mediji, jer su bili u tome - rekao je Hari, dodavši da smatra svojom dužnošću da „otkrije svu eksploataciju i podmićivanje koje se dešava u britanskim medijima“.

Naravno, baš ti mediji su odmah njega i Megan uzeli na zub, kao i u svim prethodnim slučajevima u kojima su potezi ovog para proglašavani skandaloznim, čak i pre nego što su se oni odlučili da krenu u otvoreni rat s kraljevskom porodicom.

Hari je svojevremeno izjavio da su problemi počeli čim je porodici saopštio da će se oženiti Megan Markl. Brat, princ Vilijam, rekao mu je da se s pevačicama i glumicama zabavlja, a ne stupa u brak, a ni otac Čarls i sada pokojna baka Elizabeta Druga nisu bili oduševljeni njegovim izborom.

Da će problemi biti veliki, bilo je jasno kada su britanski mediji iskopali Meganinu sestru s kojom ona nije u kontaktu više od deset godina, a koja je o njoj pričala najružnije moguće stvari. Nakon toga su usledile i „ispovesti“ raznih sluškinja i pomoćnica koje su radile za Marklovu, a koju su svi okarakterisali kao razmaženu, sujetnu i tome slično.

Najveći skandal izbio je nakon što se u javnosti pojavila informacija da njihovo prvo dete, sin Arči, nikada neće dobiti prinčevsku titulu jer je - mešanac!

Usledili su i brojni drugi skandali za koje su ostrvski mediji optuživali ovaj par, a sve je puklo kada su Hari i Megan odlučili da napuste kraljevsku porodicu i da se presele u SAD.

Osveta im je servirana tako što je Hari, uz princa Endrua čije se ime vezuje za pedofiliju, bio jedini muški član kraljevske porodice koji na sahrani kraljice Elizabete nije smeo da nosi vojnu uniformu. Potom se pojavila i informacija da će kralj Čarls Drugi „razmisliti“ da li da njihovoj deci dodeli prinčevske titule.

Sudeći prema dokumentarcu, ne samo da do toga neće doći, već mogu da se očekuju novi žestoki okršaji između Harija i Megan, s jedne, i ostataka kraljevske porodice, s druge strane.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading