PUTIN ZAPUŠIO USTA MAKRONU! Ruski predsednik se oglasio o atomskim bombama!
Alo

Ruski predsednik je kazao da su to pokazali nuklearni napadi na Hirošimu i Nagasaki.

Reč je o jednom od razgovora koje je predsednik Francuske Emanuel Makron vodio sa Putinom tokom rata, ali nije poznato kada je do tog razgovora došlo, piše Independent.

Ukrajina i zapadni saveznici spekulisali su o pretnji ruskog nuklearnog udara, posebno taktičkim nuklearnim oružjem dizajniranim da izazove pustoš na bojnom polju.

Izveštaji američkih medija kažu da Vašington ima obaveštajne podatke koji pokazuju da su visoki ruski zvaničnici nedavno razgovarali o tome kada i kako bi Moskva mogla da upotrebi taktičko nuklearno oružje u Ukrajini. Ali mnogi na Zapadu sumnjaju da bi ruski predsednik rizikovao odgovor sveta nakon upotrebe nuklearnog oružja.

PUTIN ZAPUŠIO USTA MAKRONU! Ruski predsednik se oglasio o atomskim bombama!

Alo

 

Ruski saveznici su upozorili Rusiju na bilo kakav takav napad. Kineski predsednik Si Đinping osudio je u petak nuklearne pretnje Kremlja. Moskva poriče da planira da upotrebi svoj ogromni nuklearni arsenal uprkos čestim Putinovim nagoveštajima da će upotrebiti nuklearno oružje.

"Mail on Sundey" je preneo da je izvor iz francuske vlade rekao da je Putin pomenuo Hirošimu u razgovoru sa Makronom i da je francuski predsednik bio "značajno uznemiren” posle razgovora.

"Zvučalo je kao da Putin preti da bi mogao da detonira nuklearno oružje u istočnoj Ukrajini i da Kijev ostane netaknut. To je bila tačka njegovog pozivanja na Hirošimu i Nagasaki", rekao je izvor.

Izvor tvrdi da su Makron i Putin nesumnjivo razgovarali o riziku upotrebe nuklearnog oružja.

"Putin želi da prenese poruku da su sve opcije na stolu, u skladu sa ruskom nuklearnom doktrinom", rekao je izvor iz francuske vlade.

Pratite VESTI SA FRONTA.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading