"HTEO BIH VAM NEŠTO REĆI, ALI NE MOGU JAVNO" Neviđen blam u hrvatskom saboru, rasprava oko "otvorenog dućana" (VIDEO)
Printscreen

Već na samom početku jutra predsednik Hrvatskog sabora Gordan Jandroković izrekao je niz upozorenja zbog zloupotrebe instituta i kršenja Poslovnika. Jandroković je oduzeo reč Miru Bulju (Most), a nezavisnu Karolinu Vidović Krišto udaljio je sa sednice.

Ovaj aktuelni sat je besmislen jer jedino o čemu treba raspravljati u Saboru je neviđena pljačka Ine i ostavka Vlade i raspuštanje Sabora, rekao je Bulj na početku sednice, osvrnuvši se na kršenje zakona Poslovnika o radu.

PANIKA U HRVATSKOJ! Dronovi snimili vojnu bazu, sumnja se na najgore!

Nakon što mu je Jandroković izrekao opomene jer ono o čemu govori nije objašnjenje za kršenje Poslovnika, Bulj je nastavio sa optužbama na račun Vlade. Jandroković mu je tada dao treću opomenu i rekao mu da više ne može da govori.

- Ima još nešto da vam kažem, ali ne mogu javno, rekao je Jandroković, na šta mu je Bulj rekao da to slobodno kaže.

- Ne bi vam bilo baš zgodno, pitajte svoje bliske saradnike, rekao mu je Jandroković.

Bulj je ponovo pitao Jandrokovića šta želi da mu kaže, a pozvala ga je predsednica parlamenta, ali je Mostov zastupnik rekao da „neće doći kod njega“.

Kada su se parlamentarci uzburkali, Jandroković ih je upitao da li su sada svi radoznali i dodao da će kasnije videti o čemu je reč.

Ali na snimku sednice Skupštine vidi se da je Jandroković verovatno govorio o Buljinom otkopčanom rajsferšlusu na pantalonama.

Pratite nas i na Telegramu!


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading