VELŠANKA JAVNO SPUSTILA KRALJA! Čarls počeo da crveni, ljudi prasnuli u smeh! (VIDEO)
Foto: EPA/EPA

Tokom prve zvanične posete Velsu novi britanski monarh dobio je hemijsku olovku. Ovaj gest najpre je zbunio Čarlsa Trećeg, ali je žena koja mu je pružila olovku brzo reagovala i objasnila: „Za svaki slučaj“.

Na sreću, novi kralj je shvatio sve kao dobru šalu i počeo da se smeje zajedno sa okupljenima.

Ovaj gest neće shvatiti oni koji ne znaju za dve situacije sa penkalom u kojima se tokom proteklih nedelju dana našao Čarls Treći.

 

 

Britanski kralj prolazi kroz neverovatno naporan i stresan period. Od smrti kraljice Elizabete Druge 8. septembra, Čarls je postao novi monarh i od tada prisustvuje brojnim ceremonijama u različitim krajevima Velike Britanije.

Istovremeno tuguje zbog gubitka majke dok su oči čitave planete uprte u njega. To ne može biti lako, a u nekoliko situacija je reagovao burnije.

Prvi incident dogodio se prošle subote, 10. septembra, kada je, pošto je zvanično proglašen novim suverenom nacije, kralj Čarls potpisao zvanična dokumenta.

Međutim, ovaj istorijski trenutak pokvarila je posuda sa penkalom i mastilom koja mu je smetala da se potpiše. Kralj je napravio grimasu dok je asistent sklanjao posudu, a snimak i fotografije Čarlsove reakcije odmah su obišle planetu.

Nekoliko dana kasnije, u sredu, 14. septembra, još jedno nalivpero izazvalo je gnev kralja. U kraljevskoj rezidenciji zamka Hilsborou u Severnoj Irskoj, mastilo je počelo da kaplje sa penkala dok je pokušavao da se potpiše u knjigu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading