"SVAKI SMRDLJIVI PUT!" Kralj Čarls napravio novi skandal, u programu uživo počeo da psuje! (VIDEO)
EPA

Čarls je i pre nekoliko dana imao problema sa potpisivanjem dokumenata. Tokom ceremonije na kojoj je proglašen za kralja, u direktnom televizijskom prenosu, videlo se kako je u jednom trenutku shvatio da mu posuda sa penkalom i mastilom smeta da se potpiše.

Njegova ljutita i arogantna reakcija prema osoblju izazvala je dosta negativnih komentara na društvenim mrežama. Većina je tvrdila da kraljica nikada ne bi tako odreagovala u javnosti.

Tokom ceremonije potpisivanja knjige žalosti u dvorcu Hilsborou u Severnoj Irskoj, kralj je ponovo reagovao prilično nervozno i opet su to zabeležile kamere.

Najpre je glasno izrazio ljutnju što je upisao pogrešan datum, a onda se požalio na penkalo iz koga je curilo mastilo i isprljalo mu ruke.

 

 

Kraljica supruga Kamila je prokomentarisala da „curi svuda“, na šta je kraljevski pomoćnik brzo dotrčao i sklonio problematično penkalo.

"Ne mogu više da podnesem ove gluposti", ljutito je odbrusio britanski monarh dok je maramicom brisao mastilo sa ruku. "Ovo mi se događa svaki prokleti put!".

I ovaj incident je izazvao buru komentara na društvenim mrežama. „Već mu je dosta“, „Mogu misliti pod kolikim je stresom zbog ovoga“, „Olovke i pernice ne igraju u istom timu sa kraljem“, „Smiri se, smiri se, čoveče“, „Penkalo će sutra biti prognano“, samo su neki od komentara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading