PREBIJEN I OSTAVLJEN DA UMRE Jezivi snimak brutalne tuče sa ulica Mančestera obišao planetu (VIDEO)
Foto: Printscreen

Mučni snimci pokazuju trenutak kada je čovek (62) brutalno napadnut i ostavljen da umre na ulicama Mančestera. Muškarac, čije ime nije objavljeno, koji je 20 godina išao istim putem do posla i sa posla, zadobio je ozbiljnu povredu mozga i od napada nije progovorio ni reč.

Detektivi veruju da je možda slučajno očešao ženu po ruci dok je šetao severnim kvartom grada krajem juna i da je zbog toga napadnut. Policija je objavila video snimak prebijanja u pokušaju da uđe u trag počiniocima, prenosi "Mančester Ivning Njuz". 

Veruje se da je besni napadač pratio muškarca niz ulicu, a žrtva je viđena kako se udaljava u pokušaju da izbegne sukob. Nasilnik ga je potom udario u glavu sa dva brza udarca. 

Zastrašujući, drugi udarac ostavio je žrtvu da nepomično nasred ulice. Zadobio je tešku povredu mozga i od tada nije progovorio ni reč. Njegov napadač se mirno udaljio, nakratko se osvrnuvši da pogleda svoju žrtvu koja je ležala na putu u blizini španskog restorana "Evuna".

Snimak može biti uznemirujući:

Policija je odlučila da objavi snimak napada u pokušaju da identifikuje nasilnika koji je izveo divljački napad. Takođe su objavili slike muškarca i žene sa kojima žele da razgovaraju.

Slomljena porodica žrtve kaže da osećaju da su 'izgubili' čoveka koji je uneo radost u njihove živote. Čovek koji je napadnut u oblasti Mančestera živi skoro četiri decenije. 

Porodica žrtve rekla je:

- Našem voljenom i brižnom mužu i ocu, ovaj napad je zauvek promenio život kada je nasilnik kukavica počinio ovo gnusno delo ostavivši ga u lokvi krvi sa katastrofalnim trajnim oštećenjem mozga.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading