TRAGEDIJA U AMERICI Dvogodišnje dete preminulo u automobilu
Jutjub/NBC4 Columbus

Još uvek nije poznato kako je tačno dete dospelo u vreli automobil, ali se pretpostavlja da je tokom igre u dvorištu ušlo u vozilo i zaglavilo bravu.

Roditelji su otišli da provere gde je dvogodišnjak i kada su pogledali u automobil videli su dečaka kako nepomično leži u njemu. Odvezli su ga u obližnju bolnicu. Lekari su konstatovali da mališanu nema spasa.

Lokalni šerif Vels je saopštio da će povodom ovog slučaja biti sprovedena detaljna istraga, ali da trenutno sve ukazuje na to da se radi o nesrećnom spletu okolnosti i da nema naznaka da je počinjen zločin.

„Radi se o dvogodišnjem dečaku, a informacije koje prikupljamo ukazuju na to da se dete verovatno igralo i popelo se u vozilo, te da ga niko nije zaboravio u automobilu", rekao je šerif.

Inače, tokom ovog leta u SAD je 12 dece umrlo u sličnim okolnostima samo ove godine, a prema podacima agencije koja se bavi bezbednošću dece u ovoj državi ih godišnje u pregrejanim automobilima strada više od 30.

U ove godine je julu je 11-mesečnu bebu majka slučajno ostavila u automobilu na Floridi i otišla na posao. Kada je završila smenu, u vozilu je zatekla nepomično dete. Samo mesec dana ranije, trogodišnji dečak preminuo je u Džordžiji, kada je ostavljen u vozilu više od tri sata.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading