PUTIN SE NE ŠALI Rusija pripremila posebno iznenađenje za NATO
Foto: Alo ilustracija

Ako Vašington ne stane, Moskva će predstaviti „posebno iznenađenje“ u vidu naprednog naoružanja, najavljuje vojni ekspert Sergej Hatiljov.

SAD i NATO nastavljaju da vode agresivnu politiku prema Ruskoj Federaciji. Prvo su hteli da vojnom bloku pridruže Ukrajinu, zatim Finsku i Švedsku. Pentagonov san je oduvek bio da rakete postavi što bliže ruskoj granici, tako da projektili do Moskve stignu za samo nekoliko minuta.

Rusija je predložila da zemlje NATO potpišu međusobne garancije, da države koje nisu bile u Alijansi od 1997. godine napuste je i razgovaraju o nerazmeštanju projektila. NATO je odbio predlog Moskve.

Zemlje članice NATO-a produžavaju ukrajinsku krizu tako što neprestano šalju oružje u Kijev.

Ako Zapad ne stane i nastavi da pokazuje agresiju prema Ruskoj Federaciji, Moskva neće imati drugog izbora – moraće da upotrebi „specijalne vrste naoružanja“.

„Ne radi se čak ni o elektromagnetnom oružju, već o onim obećavajućim tehnologijama koje razvijamo, ali sada nemamo pravo da o tome glasno govorimo. Ali ruski predsednik Vladimir Putin je rekao da imamo takve vrste oružja za koje niko nije ni čuo“, naglasio je Hatiljov za Polit Expert.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading