STRAVIČNO UBISTVO, ISKASAPLJENA MAJKA DVOJE DECE  "Odvede te u školu i onda je više nikad ne vidiš"
Printscreen/ YouTube

Četrdesetogodišnji muškarac uhapšen je nakon što je majka dvoje dece izbodena nožem u Betnal Grinu u Londonu, dok su njena deca bila u školi, saopštio je Skotland Jard.

Zvanična identifikacija tela žene još nije obavljena, ali detektivi veruju da je žrtva 40-godišnja Jasmin Begum.

Njena porodica je obaveštena i podršku joj pružaju posebno obučeni službenici.

Obdukcijom obavljenom u subotu, ustanovljeno je da je uzrok njene smrti "višestruke povrede nanete oštrim predmetima".

Ubijeno 19 osoba na tajnoj zabavi u Meksiku - Alo.rs

Muškarac, koji je uhapšen u nedelju, ostaje u policijskom pritvoru, piše Daily mail.

Žrtvu je policija pronašla u njenoj kući u Betnal Grinu u istočnom Londonu u 16.05 u četvrtak.

Nakon što 40-godišnja žena tog popodneva nije pokupila svoja dva sina iz škole, nastavnici su se zabrinuli i pozvali policiju koja je otišla do njene kuće.

Policija je Begum pronašla, ali je proglašena mrtvom na licu mesta nakon što je zadobila niz uboda nožem.

- Moje misli su sa Jasmininom porodicom i prijateljima u ovom neverovatno teškom trenutku. Želim da ih uverim da radimo danonoćno da bismo dobili odgovore koje zaslužuju.

Slama srce to što je još jedna žena ubijena. Sve žene i devojke imaju pravo da se osećaju bezbedno, u bilo koje vreme, danju i noću, u javnosti ili kod kuće, a mi ćemo učiniti sve da pronađemo odgovorne za to - rekao je glavni inspektor Lorens Smit koji je vodio istragu.

Jedan prijatelj je Begum opisao kao "punu života" i "fantastičnu majku".

Prijateljica, koja nije mogla da veruje u tragične vesti, dodala je da je ona bila "veoma otvorena i spontana osoba", koja je "imala veliko srce".

DRAMA NA UBU! Vlasnik posle svađe pucao na policajca, ispalio 4 metka! - Alo.rs

- Znam da je trebalo da pokupi svoju decu, dva dečaka, iz lokalne škole, ali nije došla pa su podigli uzbunu. Dva učitelja su došla ovamo sa policajcima kada su provalili kroz vrata. Ona živi ovde već 10 godina. Bila je fina i nikada nismo imali problema. Znam da je imala partnera, i to bivšeg partnera koji je ponekad dolazio u posetu. U potpunom smo šoku jer se takve stvari ne dešavaju ovde - rekla je komšinica (67).

Otac četvoro dece, koji ima dvoje dece koja su drugovi iz odeljenja sa decom Jasmin Begum rekao je da je video dve učiteljice iz škole kako kucaju na vrata bez odgovora.

- Kasnije su policajci, sa učiteljima, došli i oborili vrata. Imam duboku tugu u srcu zbog toga što se dogodilo. Moja deca, koja su drugovi iz razreda, veoma su zabrinuta za svoje drugare - rekao je on.

MAŠINA U KAMENOLOMU UBILA RADNIKA Užas kod Valjeva - Alo.rs

Komšinica, koja nije želela da bude identifikovana, rekla je: "Vi samo mislite na tu njenu malu decu. To je tako tužno. To je strašna stvar. Mama te vodi u školu i onda je više nikad ne vidiš".

Brojne komšije i poznanici izrazili su uznemirenost i zugu zbog onoga što se dogodilo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading