TRAGEDIJA U ITALIJI Srbin bez znakova života pronađen ispod podvožnjaka u Milanu
EPA/GIUSEPPE LAMI

Policijske ekipe izašle su na teren sa mrtvozovnikom, kako bi se utvrdilo kako je došlo do smrti starijeg muškarca, za koga se pretpostavlja da je bio beskućnik. Prvi nalazi ukazuju na to da je do smrti došlo prirodnim putem, ali se ne isključuju ni druge mogućnosti - preneli su italijanski mediji, prenosi Kurir.

- Policijske ekipe izašle su na teren sa mrtvozovnikom, kako bi se utvrdilo kako je došlo do smrti starijeg muškarca, za koga se pretpostavlja da je bio beskućnik. Prvi nalazi ukazuju na to da je do smrti došlo prirodnim putem, ali se ne isključuju ni druge mogućnosti - preneli su italijanski mediji, prenosi Kurir.

NE ZNA SE JOŠ UVEK KO JE ISPALIO GRANATE Raketiran američki konzulat u Iraku

Tunel u kojem je pronađeno telo prošle godine u decembru se pominjao kao mesto za okupljanje beskućnika. Italijanska policija pokrenula je tada akciju koja je imala za cilj da se iz tunela uklone svi beskućnici koji su tu noćili, posebno u hladnim zimskim noćima.

- Policija je tada upala u taj prolaz i na silu oterala sve prosjake, a da bi ih sprečila da ponovo dođu da noće tu, popalili su sve improvizovane šatore i svu njihovu odeću, ćebad i dušeke. Spalili su tim nesrećnim ljudima sve što su imali - ispričala je jedna sugrađanka.

VUČIĆ SE OBRATIO NACIJI: Plate i penzije nikad neće kasniti ni dan, stižu nam i nafta i gas

Ona je istakla da se su se tada mnogi stanovnici Milana usprotivili odluci državnih organa i da su svi bili za to da se pomogne nesrećnim ljudima koji nisu imali gde da idu.

Ovaj pokušaj italijanske policije završen je neuspešno, jer su svega mesec dana od akcije svi prosjaci vratili tu da spavaju u tunelu koji im je predstavljao jedino utočište.

DRAMA U NJUJORKU: Dve žene izbodene u muzeju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading