SDA BRIŠE KRVAVE TRAGOVE TERORIZMA! GALIJAŠEVIĆ: Krajnji cilj UKLANJANJE Republike Srpske, te izgradnje BiH na temeljima ISLAMSKOG DRUŠTVA i islamske države!
Foto: Glas srpske

Ekspert za bezbednost, islamski ekstremizam i terorizam Dževad Galijašević, rekao je za Aloonline.ba da BiH ne samo da toleriše terorizam, već da ga političko Sarajevo i podstiče.

– Ugroženi smo. Bezbednosna situacija je složena zato što država ne samo da toleriše terorizam (ako smatramo institucije te države, vlast  koju kontrolišu stranke iz Sarajeva) ona u stvari sarađuje, podstiče, daje podršku te kontraobaveštano štiti ove grupe. Jedno je da je naš bezbednosni sistem loše uređen, a drugo što u okviru tog bezbednosnog sistema nikada nisu očišćeni ratni kadrovi SDA. Zadržali su se sa svim svojim radikalnim uverenjima i vezama. Oni moć tih organa i koriste da očuvaju infrastukturu terorizma, oni su, u stvari, i omogućili da se odred Al Mudžahid i mudžahedinske vojne ratne formacije transformišu u teroristčke organizacije i da vrše pritisak na čitavo društvo povremenim terorističkim akcijama – rekao je Galijašević.

Ostatak teksta pročitajte na Aloonline.ba

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading