NOVI UDAR NA RUSIJU Amerikanci smislili novi podli plan
Foto: Shutterstock

Uvođenjem novog predloga u proceduru, nazvanog Zakon o nepopustljivoj evropskoj teritoriji (NYET), ne znači da su stali pregovori republikanaca i demokrata o zajedničkom dvopartijskom predlogu zakona o Ukrajini , saopštio je visoki republikanski zvaničnik za Rojters.

Predlog zakona republikanaca predviđa zaustavljanje izgradnje gasovoda Severni tok 2 i uvođenje obaveznih sankcija za taj projekat, ako Rusija izvrši invaziju na Ukrajinu.

Dok Kanađani zamrzavaju račune demonstrantima, u Srbiji svi mogu da protestuju do mile volje - Alo.rs

Takođe bi se uvele sankcije velikim ruskim bankama, ako bi došlo do invazije i sekundarnih sankcija bankama koje su poslovale sa bankama pod sankcijama.

Kako se navodi, neslaganje oko toga kako se odnositi prema Severnom toku 2, kojim bi se gas dopremao Nemačkoj direktno iz Rusije, zaobilazeći Ukrajinu , i sekundarne sankcije bankama, su dve glavne prepreke u pisanju dvopartijskog zakona.

Više od 35 hiljada potpisa podrške za listu Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve - Alo.rs

Senatori obe stranke poručili su da žele da deluju brzo kako bi pomogli Ukrajini, sa sankcijama Rusiji i većom vojnom pomoći Kijevu, u onome što se čini retkim slučajem dvopartijske saradnje u podeljenom Kongresu, prenosi Rojters.

Zaharova kritikovala London zbog dezinformacija - Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
USAF

16.02.2022 07:14

Rusija ionako propala drzava-jad i beda na svakom koraku!Ove sankcije samo ce ubrzati totalnu propast!BRAVO za USA!!

Zombi lobanje

16.02.2022 08:51

@USAF - То што си русофоб је психопатологија... нај важније је да НИСИ ТАЧАН... Факат је да Ти НЕМА ЛЕКА...

Posmatrac

16.02.2022 08:19

Svakim uvodjenjem sankcija Rusija jaca. Stariji pamte da je Rusija, pored tolike teritorije uvozila sve. Zito su kompletno uvozili. Posle pocetka pritisaka sa zapada Putin je shvatio da njegova zemlja moze biti izvoznik, a ne uvoznik. Danas oni izvoze zito. Tamo nisi mogao biti vlasnik zemlje. Sada Putin deli po parce zemlje porodicama. Dzabe se zlobnici raduju, Rusija je neunistiva, njen narod se zdravo hrani dok narod zapada jedu GMO zato su bolesni i degenerisani.

sara

16.02.2022 08:57

Najveće svetsko zlo koje izaziva ratove, nemire i izbeglica je Amerika, kao i u ovom slučaju, sve sa ciljem da uništi Rusiju!!!!. Ali veliki državnik i mudar političar Putin, uspeće da se oslobodi aždaje i da i skine glavu!!!!.