PRIŠAO JOJ JE S LEĐA I IZVADIO NOŽ! Muškarac izbo radnicu nasmrt, pa pokušao da se ubije, očevici šokirani ubistvom u Splitu
Tanjug

Napač je navodno bivši partner, uhapšen je i zaplenjen je nož kojim joj je naneo smrtonosne povrede. Muška osoba je navodno napala ženu nožem što je gledalo dosta kupaca.

- Ubo je više puta pri tom nerazgovetno vičući - kazao je šokirani očevidac.

Među svedocima se prepričava kako je bilo više uboda, a police i pod su bili puni krvi. Iz onoga što je napadač vikao zaključili su kako se navodno radi o bivšem partneru, ali to će se utvrditi tek kada policija odradi svoj deo posla.

Radi se o ženskoj osobi, navodno zaposlenoj u prodavnici. Krvavom napadu nožem je prethodila svađa, a nasilnika je savladao čuvar uz pomoć nekoliko mladića koji su ga bacili na pod.

Prema prvim neproverenim informacijama, napadač je i sebe pokušao da ubode nakon što je brutalno napao i povredio svoju žrtvu.

- Jadna žena, stajala je na nogama kada joj je napadač došao s leđa. Imao je kapu na glavi, nešto joj je vikao i izvukao nož. Užasno, užasno, ubo je puno puta! Još sam u šoku! - rekla je devojka koja je videla šta se događalo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading