RAT KOJI TRESE HRVATSKU Isplivala šok prepiska - sprema se konačni obračun!
Foto: Printscreen

Može se to zaključiti iz dela prepiske članova Predsedništva Domovinskog pokreta s njihove Viber grupe, do koje je došao Telegram. Pravi obračun sa Škorom, sudeći po tome, kreće od ponedjeljka.

Naime, u petak popodne, vodila se žustra Viber prepiska članova Predsedništva Domovinskog pokreta koju je započeo Igor Peternel, poslavši faksimil odluke o razrešenju s mesta Škorinog šefa kabineta u Hrvatskom saboru.

"Upravo sam dobio obavijest da me skinuo iz Sabora bez ikakve prethodne obavijesti! Toliko o njegovoj brizi za familije”, jadao se Peternel drugim članovima Predsedništva na njihovoj Viber grupi. 

Mario Radić, koji sada zamenjuje Škoru na mestu predsednika Domovinskog pokreta, ovako je odgovorio:

”Bar nam je pokazao kako bi on to. Tako ćemo i mi.”

U nastavku prepiske, komentarišući Radićevu poruku, Daniel Spajić, saborski zastupnik DP-a, kaže: ”Poznat je po tome…”, misleći na Škorine metode postupanja prema saradnicima.

U prepisku se potom uključuje članica Predsedništva, Zorica Gregurić:

”Vrijeme je da se argumentirano i pametno skine s trona žrtve. Do sada smo doista radili kardinalne greške”.

Ipak, najzanimljivije je, svakako, u delu prepiske koji su objavili hrvatski mediji, poruka vrlo uticajnog člana Domovinskog pokreta, Stipe Mlinarića Ćipe kojeg se spominje i kao jednog od mogućih naslednika Miroslava Škore na čelu Domovinskog pokreta:

”Moramo od ponedjeljka stvari preuzeti pod svoju kontrolu”, napisao je Stipe Mlinarić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading