POGINULA DEVOJKA U PREVRTANJU KVADA Tragedija kod Teslića
Alo/D.S.

Nikolina Mektić (24) iz Teslića poginula je, dok je Luka Klječanin (23) povređen u prevrtanju kvada "autlander" u šumi Miljčkovača u Buletiću kod Teslića.

U PU Doboj navode da se tragedija dogodila juče oko 16 časova. Mektićeva je bila suvozača na četvorotočkašu kojim je upravljao Klječanin.

- Policiji je prijavljeno da je u DZ Teslić dovezeno žensko lice bez znakova života i mladić kojem je ukazana lekarska pomoć - navode u PU Doboj.

Na mestu nesreće izvršen je uviđaj.

- Tom prilikom je utvđeno da je na šumkom putu došlo do sletanja kvada u usek korita reke Miljkovača usled čega je došlo do prevrtanja vozila te pada vozača i putnika. Usled zadobijenih povreda N. M. je preminula na putu za bolnicu, dok je L. K. ukazana lekarska pomoć i prevezen je u dobojsku bolnicu na dalje lečenje - rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Ona kaže da je o svemu obavešteno tužilaštvo koje se izjasnilo da tragični događaj ima obeležje krivičnog dela izazivanje opšte opasnosti.Prema nezvaničninim informacijama Mektićeva živi u Italiji i sa porodicom je bila na odmoru u rodnom Tesliću.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading