ŽENA OTELA DEČAKA (5) NA GRADSKOM BAZENU: Očajan otac sam krenuo u potragu! (FOTO)
Printscreen

Džordana Kanfild, uhapšena je zbog otmice petogodišnjeg dečaka. Kako prenose američki mediji, otmica se dogodila na gradskom bazenu, a ova žena je beskućnica i zbog brojnih psihičkih problema i ranije je bila poznata policiji.

Vlasti Oklahome uhapsile su ženu optuženu za otmicu petogodišnjeg dečaka iz bazena stambenog kompleksa Tulsa tokom vikenda.

Policija je uhapsila Džordanu Kanfild u subotu u blizini 61. ulice i Južne avenije Peoria nakon što je pronašao dečakov otac, rekao je službenik TPD-a Dani Bin prenosi FOKS23.

Prema detaljima istrage, ona je počela da razgovara sa petogodišnjim dečakom, rekavši mu da je vreme da ide kući i da će ga ona odvesti jer mu je vreme za plivanje isteklo.

Kada je shvatio da mu je sin nestao, dečakov otac je ušao u svoj kamion i počeo se voziti uokolo tražeći ga. Pronašao ih je pet blokova dalje.

- Hodali su ulicom držeći se za ruke kad ih je primetio - rekao je Bin.

Mediji su citirali oca dečaka, koji je rekao da ne poznaje, niti da je ikada ranije video ovu ženu.

Jedna objava na Facebooku govorila je o ženi iz Oklahome koja upozorava roditelje da budu na oprezu u slučaju da naiđu na Kanfild, koju je optužila da je pokušala da joj otme nećakinju.

Dečak tokom otmice nije povređen.

Vlasti pozivaju roditelje da svoju decu ne ostavljaju bez nadzora na bazenu, ne samo zbog ovakvih incidenata, već i da spreče smrt od utapanja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading