ŠIPTARI SPEMAJU ZLO Spremni smo da napadnemo Niš
Foto: Alo/Foto: Alo!

ŠIPTARI SPEMAJU ZLO Spremni smo da napadnemo Niš

Poslanik Demokratskog partije Kosova Hisen Beriša rekao je da je tzv. Kosovo spremno za rat ukoliko se naruši njegov integritet i suverenitet, i da će se u slučaju sukoba sa Srbijom boriti i za Niš, Kuršumliju, Rašku i Sandžak, preneo je Reporteri.

On je to napisao na Fejsbuku komentarišući izjavu specijalnog izaslanika EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslava Lajčaka nakon sastanka s Aljbinom Kurtijem da je na severu KiM moguća samo normalizacija ili konfrontacija.

ŠIPTARI SPEMAJU ZLO Spremni smo da napadnemo Niš

Alo ilustracija

 

„Gospodine Lajčak, ne ucenjujte! Gospodine Lajčak, Kosovo je spremno za rat ako se naruši sloboda, integritet i suverenitet zemlje. Ali treba da znate da ovo neće biti jedini sukob! Podsećam vas i simpatizere Srbije da će u slučaju rata sa Srbijom doći do bitke i za Niš i Kuršumliju, zemlju mojih predaka, Rašku i Sandžak“, poručio je Beriša i upozorio da tzv. Kosovo ima oko 70.000 vojnika s ratnim iskustvom, koji će braniti suverenitet.

Celu vest pročitajte u sutrašnjem izdanju Alo! novina

*****

Policija u tri akcije zadala težak udarac kriminalcima

Najveće hapšenje ikada do sada

Pao balkanski klan!

Među uhapšenima su: Mladen Lazarević, niški „pink panter“ koga je Belivuk nameravao da likvidira, i Miroslav Starčević, zvani Đeneral, glavni operativac Radoja Zvicera za šverc droge. Uhapšeno je 13 pripadnika organizovane kriminalne grupe od koje je zaplenjeno više od sedam tona kokaina

*****

Akcija MADAM

Devojke podvodili preko interneta

Željana (40), Bosiljka (30) i Darija (34) organizovale mrežu prostitucije. Policija zaplenila i laptop u kojem su uhapšeni vodili evidenciju o klijentima

*****

Uhapšena još četiri muljatora

Ojadili EPS za 7,5 miliona dolara

*****

CIA objavila ključne dokaze

Jeremić do grla u aferi s Bajdenom

ŠIPTARI SPEMAJU ZLO Spremni smo da napadnemo Niš

Foto: Alo!

 

*****

Školski psiholog o posledicama masakra

Deca se bolje drže od roditelja

*****

Sad može svako veče u kafanu

Vujadin Savić postao ugostitelj

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading