PROKLETSTVO PRELAZA U VIDOVDANSKOJ ULICI Na mestu gde je danas povređena žena, stradao poznati pevač - evo o čemu je reč
Foto: Printscreen/instagram/192.rs

72-godišnji muškarac se sumnjiči da je sinoć na pešačkom prelazu u Vidovdanskoj ulici automobilom udario sedamdesettrogodišnju ženu, koja je sa teškim telesnim povredama zbrinuta u kruševačkoj Opštoj bolnici, navode u policiji.

Pešački prelaz u Vidovdanskoj ulici kod apoteke "Kedrović", koji je "osvanuo" na Instagramu kroz uznemirujući snimak jučerašnjeg udesa, čini se da je uklet. Naime, na istom mestu, avgusta ove godine, vozilokkojim je upravljala G.T. (26) udario je pešaka Zlatka Živadinovića (41) iz Mačkovca. Nakon šest dana popularni pevač je podlegao teškim povredama u niškom kliničkom centru.

Pogledajte stravični snimak nesreće OVDE

''Prosto je neverovatno da se sabraćajne nesreće događaju u ovom delu grada'', govore taksisti koji kroz Vidovdansku ulicu prođu i po nekoliko puta u toku dana.

Kkao ističu, zbog kiše je slabija vidljivost, uslovi za vožnju otežani, ali ulica je u samom centru. Mora da se vozi sporo, dosta oprezno, jer i pešaci često ne pogledaju levo-desno.

Od Spomenika kosovskih junaka, pa sve do raskrsnice sa Takovskom i Topličinom ulicom ima tri pešačka prelaza. Parkiranje je potpuno obustavljeno prošle godine, kada je završena rekonstrukcija Trga kosovskih junaka. Zabranjeno je i zaustavljanje.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading