STRAVA U KRUŠEVCU Ženu udario automobil na pešačkom prelazu u Vidovdanskoj ulici (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram/192.rs

Kako se na snimku vidi, ženska osoba sa kišobranom u ruci istupa na pešački prelaz dok joj je automobil sa leve strane na dovoljnoj udaljenosti da ona pređe ulicu.

Međutim, kako se vidi na snimku, ona nije pogledala udesno odakle joj je automobil nailazio, koji nije usporio i koji ju je odbacio nekoliko metara.

Odmah su joj pritrčali pešaci koji su se našli u blizini, kao i vozači automobila.

Pažnja! Snimak je uznemirujućeg sadržaja!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

Za sada nije poznato u kakvom je stanju povređena Kruševljanka, niti zbog čega vozač nije stao. Kako su ranije apelovali iz saobraćajne policije na pešake, da pogotovo u noćnim i kišovitim uslovima posebno vode računa, budući da su vozačima neretko "nevidljivi".

Prema rečima Damira Okanovića iz Komiteta za bezbednost saobraćaja ovo je svakako period godine kada pešaci češće stradaju.

''Razlog zbog kojeg se to događa je kraća obdanica, duža noć. Ono što pešaci mogu da urade jeste da budu uočljiviji vozačima. Ukoliko se kreću neosvetljenim delom puta, blic na telefonu može da bude od pomoći da vas vozač vidi. Vi ćete sebi da osvetlite put, a vozač će vas uočiti'', napomenuo je Okanović.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading