IZVEŠTAJ AUTO-MOTO SAVEZA SRBIJE Kamioni na Kelebiji čekaju 5 sati da izađu iz zemlje, na Pančevcu od danas do 11. decembra radovi
EPA/Zoltan Balogh

 

Na teretnim terminalima vozila čekaju na izlazu iz zemlje pet sati na Kelebiji, tri na Horgošu, dva na Batrovcima i Šidu i 130 minuta na prelazu Gradina.


Auto-moto savez Srbije upozorava vozače da će od danas do 11. decembra radnim danima i subotom od 21 do 5 časova da se izvode radovi na popravci oštećenja na Pančevačkom mostu, u smeru Beograd - Pančevo.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena

desna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati levom saobraćajnom trakom.

KAMIONI ČEKAJU I PO PET SATI Gužve na granicama, evo gde su najveći zastoji

Od sutra 10. novembra u periodu od 7 do 16 časova svakog dana će na magistralnom putu između Paraćina i Zaječara, osim nedelje biti radova na popravci oštećenih delova kolovoza, a saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila uz postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju.

Do 2. novembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji kolovozne konstrukcije na deonici petlja Požarevac - petlja Velika Plana, u smeru ka Nišu. U zoni radova za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka, u smeru Beograd - Niš, dok se saobraćaj odvija dvosmerno levom kolovoznom trakom, u smeru Niš - Beograd.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading