GROM SPRŽIO KRAVU! Nezapamćeno nevreme na Goliji, klizište nosilo automobile i traktor! (VIDEO)
Foto: RINA

Naime, velika količina kiše koja je pala na teritoriji Golije, u njegovom domaćinstvu pokrenula je klizište koje je zatrpalo putnički automobil i poljoprivredne mašine.

 - Ogromna količina zemlje se odjednom odvalila od brda i sručila u moje dvorište. Кlizište mi je srušilo garažu i zatrpalo automobil, traktor i ostale poljoprivredne mašine i jedan mlin. Nevreme je trajalo dva sata a mi smo bili nemoćni da bilo šta učinimo i spasimo - kazao je , domaćin Marko.

On poziva čelne ljude opštine Ivanjica da mu izađu u susret i pošalju bager, kako bi što pre sanirao posledice ovoga nevremena, koje mu je nanenlo ogromnu štetu.

- Molim ljude iz opštine da mi izađu u susret i pošalju mehanizaciju kako bi što pre izbavio automobil i traktor i vratio se rednovnim aktivnostima - ističe Vučetić.

Nakon problema koje je nevreme izazvalo u zaseoku Pločnik i okolnim mestima tu se nije zaustavilo. Gromovi koji su blještali gotovo svo vreme usmrtili su je jednu kravu u domaćinstvu Miloša Radivojevića, koja se u tom trenutku nalazila na pašnjaku.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading