OVE DELOVE BEOGRADA BI VOZAČI TREBALO DA IZBEGAVAJU Spisak mesta na kojima se menja režim saobraćaja
ShutterStockStudio

Na obilaznici oko Beograda, u levoj cevi tunela Železnik danas je predviđena izmena režima saobraćaja od 10 do 16 časova.

Za saobraćaj zauzeta zaustavna saobraćajna traka.

Na deonici Aranđelovac - Gornja Šatornja, od danas do 14. juna u preiodu od 7 do 17 čaova, predviđeni su radovi na sanaciji nestabilnih mesta uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-70, kod petlje Sremska Mitrovica - Ruma, u smeru Batrovci - Beograd, od danas do 30. juna planirani su radovi na zameni zaštitne žičane ograde u putnom pojasu.

Zaustavna saobraćajna traka u dužini do 400m po lokaciji zatvorena za saobraćaj.

Na deonici puta Zlatibor - Rzav, na Zlatiboru, u smeru ka Užicu, danas u periodu od 8.30 do 17.30 časova, predviđeni su radovi na ugradnji putno meteoroloških stanica uz naizmenično propuštanje vozila.

Na auto-putu E-75, kod petlje Ražanj - Aleksinački Rudnici, u smeru ka Beogradu, do 20.jula su planirani radovi na pojačanom održavanju.

U zoni radova za saobraćaj zatvorena leva kolovozna traka u smeru Niš - Beograd, dok se saobraćaj odvija dvosmerno desnom kolovoznom trakom suprotnog smera.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zaržavanja vozila, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.

Komentari (0)

Loading