NE ZNA SE DA LI JE ŽIVA Potresni detalji nestanka žene iz Obrenovca, koja je pred sam požar ušla u kineski tržni centar
Printscreen

Vatrogasci su satima gasili vatru, a pošto je požar stavljen pod kontrolu, saopšteno je da se traga za V. L, radnicom koja se trenutku nesreće nalazila na radnom mestu.

Kako se nezvanično navodi, u toku je potraga za još jednom ženom, S. P. (58) iz Rojkovca koja je, pretpostavlja se, nestala u požaru. S. P. je juče ujutru izašla iz kuće kada je krenula u laboratoriju da se testira na koronu.

- Odradila je test i sin je pozvao, rekla je da se čuju posle 11, a ona je otišla do kineske robne kuće da kupi ćerki jelku - kaže prijatelj porodice nestale žene.

Kako kaže njena komšinica, kako su znali gde je otišla, a nije dolazila kući, porodica strahuje da je baš ona ta druga žena koja je nestala u požaru.

- Radi u fabrici "Lepenka", i ona i i muž, on je šef obezbeđenja. Imaju odraslu decu, ćerku Ivanu i sina, on živi u Austriji. Divna žena, divna porodica. Ne znam, ne mogu da verujem u šoku sam, da je tamo zadesi požar kad je ušla nešto da kupi, da... Ne znam. Mislim ona je nestala, nije se vratila kući, a bila je tamo u to vreme... Šta drugo da mislimo - rekla je komšinica.

U požaru je izgorelo oko 800 kvadrata prostora, a mogući uzrok izbijanja vatre mogli bi da budu novogodišnji ukrasi.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading