AMSS SAVETUJE OPREZ ZBOG MAGLE Danas povoljniji uslovi za vožnju, na Šidu se čeka čak sedam sati
Printscreen/ AMSS

Uslovi vožnje danas su za nijansu povoljniji u odnosu na predhodne dane, ali će vozače i dalje pratiti promenljivo stanje kolovoza, slabija vidljivost zbog magle, koja na pojedinim deonicama može biti manja od 200 metara poput puteva koji prolaze pored reka, kanala ili jezera, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije.

Kiša predhodnih dana donela je i opasnost od učestalih odrona, zato treba voziti pažljivije na putevima koji prolaze kroz klisure i stenske useke.

Prema informacijama Uprave granične policije, dobijenim u 05.15 časova, teretna vozila na graničnom prelazu Šid na izlazu iz zemlje čekaju sedam sati.

Teretnjaci na Batrovcima čekaju pet sati, na Kelebiji tri sata, a na Horgošu i Gradini po sat i po na izlasku iz zemlje.

Magla na auto-putu od Batočine do Pojata

Na auto-putu E-75, na deonici petlja Batočina – petlja Pojate, zbog pojave magle smanjena je vidljvost na 100 metara, saopštilo je jutros JP “Putevi Srbije”.

Postoji mogućnost pojave magle na putevima, a pogotovo na deonicama koje se prostiru duž rečnih tokova, kotlina, klisura kao i na putnim objektima preko reka.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading