OBAVEŠTENJE ZA VOZAČE Velike gužve na granici, čeka se i do 4 sata
Printscreen/ AMSS

Na auto-putu E-75, na deonici od mosta Gazela do Autokomande, a u smeru ka Nišu 4. septembra najavljeni su radovi od 7 do 8.30 u srednjem pojasu, te će za saobraćaj biti zatvorena preticajna traka, a vozila će koristiti voznu i zaustavnu traku.

Na deonici Buk - Ušće, u blizini manastira Studenica, do 3. septembra zbog radova na klizištu vozila će biti naizmenično propuštana.

Do 3. septembra zatvofrena je desna kolovozna traka u dužini od kilometar i po na deonici Batočina - Kragujevac kod Nikšićkog brda, a u smeru ka Kragujevcu i to zbog radova na sanaciji klizišta. Saobraćaj se odvija levom kolovoznom trakom dvosmerno. Saobraćaj iz smera Batočine ka Kragujevcu preusmeren je na preticajnu traku suprotnog smera Kragujevac - Batočina. Iz oba smera saobraćaj je kanalisan i usporen 60 km/h.

Na putu Ribariće - Tunel, posle skretanja za mesto Paljevo do 3. septembra odvijaju se radovi na rekonstrukciji mosta, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje, teretna vozila čekaju 90 minuta. Na Kelebiji čekaju 240 minuta, a na Batrovcima 180 minuta.

Na prelazu Šipljani na ulazu u zemlju putnička vozila čekaju 30 minuta, na prelazima Gradina i Gostun takođe 30 minuta, a na graničnom prelazu Šid, na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju 120 minuta.

Na graničnom prelazu Preševo, na ulazu, zadržavanje za putnička vozila je 50 minuta, dok na ostalim prelazima nema dužeg zadržavanja za sve kategorije vozila.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading