Vladimir Putin sa Noćnim Vukovima
printskrin
Vladimir Putin sa Noćnim Vukovima

printskrin

Vladimir Putin sa Noćnim Vukovima, Foto: printskrin

Ruska grupa za radio-elektronske tehnologije (KRET) održava državna ispitivanja sistema elektronskog ratovanja nove generacije, izjavio je savetnik prvog zamenika generalnog direktora KRET-a Vladimir Mihejev na međunarodnom aeromitingu MAKS-2019 u četvrtak.

Pročitajte još:

- Na osnovu iskustva sa upravljanjem postojećim sistemima, sada razvijamo principijelno novi sistem elektronskog ratovanja. On je u fazi državnih provera i testiranja. Čim oni završe, sistem će otpočeti sa proizvodnjom - rekao je Mihejev.

KRET proizvodi nekoliko sistema za elektronsko ratovanje (EV).

Nisu džaba oslobodili tri najveća grada na severu Hame! Osim ofanzive u njima spremaju nešto mnogo važnije! (VIDEO)

AUTOR: Alo/V.M. DATUM I VREME: 27.08.2019. 20:10 Pet godina pod okupacijom ekstremista su konačno završene. Kan Šejkun, Foto: Printscreen/Youtube Situacija u sirijskoj provinciji Idlib je jedna od glavnih tema razgovora Vladimira Putina i Redžepa Tajipa Erdogana. Sirijske vlasti počele su da obnavljaju infrastrukturu u gradu Kan Šejkun.

"Krasukha" pokretni sistem za zaštitu komandnih centara namenjen je zaštiti komandnih punktova, grupisanju snaga, sposobnosti zaštite protivvazdušne odbrane i vitalnih industrijskih i administrativnih objekata. Sistem analizira vrstu signala i smanjuje uticaje neprijateljskih radarskih stanica snažnim emisijama ometanja. Kao rezultat toga, neprijateljske letelice gube sposobnost otkrivanja ciljeva i uništavaju same sebe.

Posle S-400, Putin Erdoganu prodaje još jedno moćno oružje?! Ameri definitivno ostaju bez svog najvećeg saveznika! (VIDEO)

AUTOR: Alo/TASS/V.M. DATUM I VREME: 27.08.2019. 18:13 Ovo će i te kako zaboleti sve u NATO-u. Vladimir Putin i Redžep Tajip Erdogan, Foto: Printscreen/Youtube Ruski predsednik Vladimir Putin i turski predsednik Redžep Tajip Erdogan mogli bi da dogovore aranžman oko unapređenog ruskog borbenog aviona Su-57 koji je predstavljen na aeromitingu MAKS 2019.

"Rtut-BM" gusenični EV sistem predviđen je za zaštitu ljudstva i vojnog hardvera, kao i područja za nagomilavanje trupa, mobilne i stacionarne komandne centre, protiv granata, minobacačkih projektila i vođene visokoeksplozivne municije opremljene radio osiguračima na području od 50 hektara.

BONUS VIDEO: Munjeviti start i izlazak srpskih tenkista