NJEGOVOM OKU NI MIŠ NEĆE PROMAĆI! Ruska vojna moć ne ogleda se samo u raketama i moćnim avionima šeste generacije! Ovo "malo" čudo vas možda BAŠ SADA posmatra sa 6.000 metara! (VIDEO)

Novo oružje u Putinovim rukama!

Ruski izviđački dron
Ruski izviđački dron, Foto: Youtube/Printscreen

Ministarstvo odbrane Rusije objavilo je video-snimak prvog leta bespilotne letelice za izviđanje "Forpost R". Dron predstavlja potpuno obnovljenu modifikaciju kompleksa "Forpost", licencirane kopije izraelskog drona "IAI Searcher Mk II".

Prema navodima Ministarstva, nova verzija "Forposta" u potpunosti je izrađena od domaćih elemenata, s poboljšanim karakteristikama. Od 2020. godine, u okviru ugovora Ministarstva odbrane Rusije i Uralskog zavoda za civilnu avijaciju, počeće serijska isporuka "Forposta R" vojsci.

Dobijen još jedan, ali grad mnogo vredan! Zadat strahovit udarac neprijatelju Rusije! Ima krvi do kolena! Kidaju kao Tigrovi! (VIDEO)

AUTOR: Alo/V.M. DATUM I VREME: 10.08.2019. 17:14 Slavlje u Damasku! Vladimir Putin, Foto: Tanjug/AP Sirijska arapska vojska (SAA) prvi put je napredovala ka južnom koridoru provincije Idlib, danas nakon što je izvela iznenadni napad na grad Sukaik, blizu granice sa Hamom. MUSLIMANI SVETA SLAVE KURBAN BAJRAM Više od dva miliona vernika okupilo se na planini Arafat!

ZABLISTALE NOVE PUTINOVE UZDANICE! Krenuli u žestok vazdušni boj! Neprijatelji Rusije nek napadnu ako smeju! (VIDEO)

Dron je izrađen od domaćih konstrukcionih materijala, na njega su postavljeni kopneni upravljački kompleks, savremena radarska oprema, linije za komunikaciju i softver ruske proizvodnje. "Forpost R" je opremljen i savremenim motorom APD-85 domaće proizvodnje.

NA LISTI JOŠ SAMO 100! Jedan zakon je od Ruskinja napravio NAJLEPŠE ŽENE NA SVETU, a sada ga Putin MENJA!

Kompleks je dobio nove mogućnosti zahvaljujući naprednim tehnologijama koje omogućavaju danonoćno izviđanje uz primenu ne samo optičkih, nego i radio-tehničkih i radio-lokacionih sredstava. Primena kompleksa je uvećana za 100 kilometara i ima povećanu zaštitu od uticaja inostranih tehničkih sredstava. Masa letelice je oko 500 kilograma, a trajanje leta 18 časova, na visini do 6.000 metara.

Razarač SAD nepozvan uplovio u Crno more, a onda je Putin poslao srdačnu "dobrodošlicu"! (VIDEO)

AUTOR: Alo/Vostok/V.M. DATUM I VREME: 09.08.2019. 21:36 Crnomorska flota prati razarač "Porter" američke vojne mornarice, koji je 8. avgusta uplovio u južni deo Crnog mora, saopštio je Nacionalni centar za odbranu Rusije.

ZAROBLJENI RUSKI DRŽAVLJANI! Osmoro ljudi u ŽIVOTNOJ OPASNOSTI! Uzbuna u Moskvi! Krenula je akcija spasavanja, usijali se telefoni!

PUTIN NAREDIO, SEVERNA FLOTA HITNO UPLOVILA U NORVEŠKO MORE! Neprijateljske podmornice krenule u napad! Rusija na udaru! (VIDEO)

UZBUNA U SAD! BIĆE UNIŠTENI ZA SAMO 20 MINUTA?! Ruski nuklearni bombarderi Tu-160 poleteli ka Americi! DRAMA NA ALJASCI!

BONUS VIDEO: Snajperista američkih Foka upucao vozača mercedesa

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi