Zlostavljanje, silovanje, nasilje
Shutterstock
Zlostavljanje, silovanje, nasilje

Shutterstock

Zlostavljanje, silovanje, nasilje, Foto: Shutterstock

Ženi je, kako su utvrdili lekari, slomljeno četvrto rebro, te ima brojne kontuzije po glavi i levoj nadlaktici.

Kako se nezvanično saznaje, muškarac je nesrećnu suprugu više od pola sata besomučno tukao nogama i rukama po telu i glavi dok se ona od straha sklupčala na kauču, a istovremeno joj je pretio da će je ubiti. Nekontrolisano divljanje i brutalno premlaćivanje svoje majke gledalo je njihovo dvoje male dece, a kad je žena u jednom trenutku zaroptala i počela teško da diše jer joj je od jakih udaraca nogom slomljeno rebro, 40-godišnjak je pomislio da je gotova i da će umreti pa se prepao. Rekao joj je da će zvati Hitnu pomoć, što je i napravio, ali je premlaćenu žrtvu upozorio da im mora reći kako je povrede zadobila kad je slučajno pala niz stepenice.

Kad je Hitna pomoć došla i teško povređenu ženu, kojoj se lice "crnilo" od modrica, odvela u bolnicu, ona im je, kad su je lekari pitali što se dogodilo, zaista i rekla da je pala niz stepenice, ali bilo je očigledno da govori neistinu i da povrede nisu nastale na taj način. U policijskoj prijavi stoji da je solinski vijećnik bio u alkoholisanom stanju dok je tukao suprugu koja je, nakon svega, spas s decom potražila u sigurnoj kući, piše Slobodna Dalmacija.

Navodno je muškarac poludeo u naletu ljubomore prigovorivši supruzi zbog toga što je pre 12 godina popila kafu s jednim svojim prijateljem.

Nakon što je uhvaćen i priveden, 40-godišnjak je u svojoj odbrani nastavio da tvrdi da je žena pala niz stepenice i nije izrazio nikakvo kajanje ili grižu savesti zbog toga što je učinio.