Vuk Jeremić i Milan Roćen
printscreen
Vuk Jeremić i Milan Roćen

printscreen

Vuk Jeremić i Milan Roćen, Foto: printscreen

* Prema saznanjima portala in4s.net, supruga bivšeg ambasadora Crne Gore u Rusiji koji je sa Vukom Jeremić "pljuvao" po Srbiji i Crnoj Gori, uhvaćena je par puta u otuđenju predmeta u radnji “Stokman”

* Ona se nakon krađe pozvala na diplomatski imunitet

* Takođe, postoje informacije da je i njegov sin uhvaćen u nezakonitom posedu psihoaktivnih supstanci

„Zvezda“ serijala razgovora, koje je IN4S objavljivao, bivši ambasador u Rusiji i sadašnji savetnik predsednika Crne Gore, Milan Roćen, imao je, po svemu sudeći, dosta “gorućih situacija” i mimo uobičajenog diplomatskog posla.

Naime, prema saznanjima ovog portala, supruga tadašnjeg ambasadora u Rusiji, uhvaćena je par puta u otuđenju predmeta u radnji “Stokman”, nakon čega se pozvala na diplomatski imunitet. Takođe, postoje informacije da je i Roćenov sin uhvaćen u nezakonitom posjedu psihoaktivnih supstanci

Tim povodom, portal je savetniku predsednika poslao sledeća pitanja, na koja do objavljivanja ovog teksta, nije stigao odgovor.

Pročitajte još:

 

Da li je tačno da je Vaša supruga, Stana Roćen, dva puta uhvaćena u otuđivanju ženskih odevnih predmeta u radnji Stokman u Moskvi, a da se potom pozvala na diplomatski imunitet?

Da li je tačan podatak da je Vaš sin, Filip Roćen, privođen u Moskvi zbog nezakonitog posedovanja psihoaktivnih supstanci?

Da li je tačno da ste bili u posedu automobila mercedes koji Vam je poklonio Branislav Grujić, a koji je oštećen u saobraćajnom incidentu u Moskvi?

Milan Roćen

Printscreen

Milan Roćen, Foto: Printscreen

Podsetimo, IN4S je objavio serijal razgovora i „predreferendumskih“ aktivnosti, koje je savetnik predsednika sa visoke pozicije, obavljao u toku svog diplomatskog mandata, te sa vlasnicima butika “kadrirao” državne funkcije, sa ruskim tajkunima dogovarao „prodaju“ KAP-a, i brojne druge zakulisne poslove, vrlo neuobičajene za poslove ambasadora.

Uostalom, takav rad se na kraju “isplatio” savetničkom funkcijom kod glavnog patrona te vrste “politike”, Mila Đukanovića.

Eksplozija i bljesak iznad Ljubljane!

AUTOR: Kurir/ Alo.rs/ B. P. DATUM I VREME: 02.09.2019. 23:09 - 03.09.2019. 00:07 U 22.50 se čuo prasak Ivica Dačić, Foto: Alo!/ Marko Đoković Veliko nevreme koje je zahvatilo Sloveniju, Hrvatsku i BiH umalo je bilo fatalno za ministra spoljnih poslova Srbije Ivicu Dačića.

Objavljeni su i razgovori sa Vukom Jeremićem o smeštaju grupe od 30 ljudi u hotelu na Svetom Stefanu gde u jednom delu kroz smeh kažu kako imaju svoj savetnički lobi i kako Roćen psuje majku Srbiji, a Jeremić Crnoj Gori, kao i sa odbeglim biznismenom Duškom Kneževićem koji traži da mu "pogura" ugovor od 170 miliona evra. 

Bonus video

Neverovatno parkiranje u centru Beograda!