PALA KRV NA LINIJI 207 Žena nasrnula na bračni par sa bebom, dete povređeno! Razlog će vas razbesneti!

Žena mu je na to, navodno, pogrdnim rečima odbrusila da to nije njen problem te je nastavila dalje da razgovara moblinim telefonom.

Autobus
Autobus, Foto: Alo!/ Dejan Briza

* Muškarac i žena su se posvađali juče na liniji 207 u Zagrebu

* Usledio je fizički obračun

* Muškarcu zasmetalo što žena glasno razgovara na telefon, jer je imao bebu

Velika svađa, a onda i fizički obračun između muškarca i žene dogodio se 22. jula u zagrebačkom gradskom autobusu na liniji 207, a morala je da interveniše i policija.

- Policija je primila dojavu o sukobu između muškarca i žene u ponedeljak oko 17.20 sati u Heinzelovoj ulici BB, na okretnici autobusa - kazali su iz policije za Vijesti.hr.

Kako je jedan od svedoka događaja napisao na Fejsbuku, u vozilu je izbila svađa između žene srednjih godina i muškarca koji je bio u društvu supruge i deteta u kolicima. Žena je glasno pričala telefonom, na šta se muškarac požalio govoreći da će mu probuditi bebu.

UPOZORENJE SVIMA KOJI PUTUJU! SMRTONOSNA OPASNOST NA OMILJENOJ SRPSKOJ DESTINACIJI! Konzumirali su proizvod koji svi koristimo, usledilo MASOVNO TROVANJE - VIŠE OD 20 MRTVIH!

Žena mu je na to, navodno, pogrdnim rečima odbrusila da to nije njen problem te je nastavila dalje da razgovara.

Potom je, tvrdi svedok, nasrnula na bračni par s detetom. On im je priskočio u pomoć, te pomahnitaloj ženi obuzdao ruke, ali je ona u tom guranju povredila bebu. Obračun se nastavio izvan autobusa gde je otac deteta fizički nasrnuo na ženu.

Autobus, kontrola, bus plus
Autobus, Foto: Alo!/ Masanori Jošida

- Lupio ju je šakom u glavu i gurnuo je na pod. Beba je odvedena s crvenom ogrebotinom na čelu na, a i ova žena bila isto s malo promenjenim ličnim opisom - napisao je svedok na Fejsbuku.

Prijatelj napadnute žene kazao je za Vijesti.hr da joj je u obračunu slomljena vilica i da ona trenutno u bolnici "Dubrava" čeka hitnu operaciju. PR saobraćajnog preduzeća u čijem se autobusu dogodio ovaj incident, Domagoj Zeba, potvrdio je da se incident dogodio u vozilu na liniji 207.

NAJVEĆA OVOZEMALJSKA SVETINJA STIGLA U SRBIJU! Vernici hrle da je dodirnu jer čini ČUDA: Kada sam usnama dotakla staklo ispod kojeg je HITON, oči su mi se napunile suzama!

- Došlo je sukoba dve ili više osoba. Sukob se nastavio izvan autobusa tako da je neko od učesnika naknadno zvao i policiju. Autobus u kojem se dogodio incident zamenjen je i vraćen u garažu s obzirom da je u njemu bilo tragova krvi. To su za sada sve informacije kojima mi raspolažemo - kazao je Zeba.

Bonus video 

Horder na Zvezdari

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi