Policija Bosna
Printscreen
Policija Bosna

Printscreen

Policija Bosna, Foto: Printscreen

Zločin se dogodio oko 23 časa i žena je prevezena u UKC Republike Srpske gde je zbrinuta.

Zdravko je nakon zločina pozvao policiju i rekao šta je uradio. Sam je krenuo u policiju, dok je patrola koja je krenula na teren zatekla njegovu ranjenu ženu. Oni su pozvali Hitnu pomoć koja ju je prebacila u UKC.

Niko od komšija nije čuo pucanj, pošto su ljudi već legli da spavaju. Zdravko je takođe upalio automobil i traktor, kako bi zagušio zvuk pucnjave.

U kući pored objekta u kom se dogodio zločin žive Zdravkovi i Nevenkini sinovi, a u blizini takođe živi i brat osumnjičenog. Sin kaže da je sve saznao kad mu je policija pokucala na vrata.

– Ništa nisam čuo. Brat i ja smo celi dan krečili kuću i legli smo spavati kada nam je oko 23.30 policija zakucala na vrata i rekla šta se desilo. Otac je već sam otišao u policiju – u šoku kaže sin koji je molio da mu ne pominjemo ime.

Naglasio je da s ocem nisu bili u dobrim odnosima.

– Samo smo tražili od njega da bude normalan. Da budemo normalna porodica… – rekao je sin.

U Čardačanima, niko u komšiluku nije bio u dobrim odnosima sa Zdravkom. On je navodno jednoj porodici ranije pretio da će ih pobiti i vređao ih. Kako komšije kažu, nije postojao razlog za takvo ponašanje, već ističu da je u pitanju “težak” čovek, preke naravi.

U UKC Republike Srpske navode da je Nevenka zadobila povredu grudnog koša hicem iz vatrenog oružja.

– Pacijentkinja je, za sada, stabilnih vitalnih parametara, a sve dalje prognoze su preuranjene – saopšteno je iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske.

Prema rečima načelnika Klinike za anesteziju i intenzivno lečenje Dragana Rakanovića, urađena je kompletna dijagnostika, pacijentkinja je hirurški zbrinuta i za sada je stabilnih vitalnih parametara.

Pročitajte još: