HRVATI SVE NEZADOVOLJNIJI, SITUACIJA NIJE NAIVNA Zbog mera koje je Vlada usvojila ugostitelji BESNI : "Videćemo se uživo"

- Neki mogu da prodaju kafu (pekare, na primer), a drugi koji imaju MTU i potrebne dozvole - ne mogu, kaže Hrvoje Bujas, šef Udruženja Glas preduzetnika

Restoran, ugostiteljstvo, kafić, Foto: Tanjug

Ugostitelji i preduzetnici su besni jer vlada nije dozvolila otvaranje ugostiteljskih objekata u novom ublažavanju mera protiv kontrole koronavirusa.

"Čekali smo i čekali odluku Vlade da ublaži mere, brda su se zatresla, a rodilo se jedno veliko ništa! Sama odluka je katastrofalna i diskriminatorna, pa neki mogu da prodaju kafu (pekare, na primer), a drugi koji imaju MTU, a potrebne dozvole - ne mogu! Udruženje Glas preduzetnika konsultovaće se sa svim nezavisnim udruženjima koja podržavaju naš rad, nezavisnim inicijativama, kao i sa svima vama, našim članovima, videćemo se uživo danas u 17 časova. Takođe imamo puno opcija za delovanje od tužbi do građanske neposlušnosti, a sve opcije su otvorene - najavio je lider Udruženja Glas preduzetnika Hrvoje Bujas na Fejsbuku.

Mnogi su se složili sa njim, a takođe se zalažu za otvaranje lokalnih samoinicijativa u ponedeljak, 1. februara.

- Ovo je ponižavanje, omalovažavanje i pravljenje budale. Ovo je dno - jedan je od mnogih komentara.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi