SITUACIJA KOJA JE ZATEKLA I POLICIJCE Zatvorio devojku u stranu, maltretirao je i zlostavlja, a ona je od muke da bi se "spasila" od manijaka skočila kroz prozor

Devojka je hitno prebačena u bolnicu gde su joj konstatovane teške telesne povrede

Hrvatska policija
Hrvatska policija, Foto: Tanjug

Nakon što je u stanu na zagrebačkoj Peščenici bila zatočena i maltretirana ceo jedan dan, devojka je sebi spasla život skokom kroz prozor i u padu zadobila teške povrede.


Zbog protivpravnog oduzimanja slobode, policija je lisice na ruke stavila 43-godišnjem muškarcu koji je ispitan u prostorijama Opštinskog državnog tužilaštva u Zagrebu. Tužilaštvo je protiv njega pokrenulo istragu, a sudija istrage Županijskog suda u Zagrebu mu je odredio jednomesečni pritvor kako ne bi uticao na svedoke i ponovio krivično delo, prenosi Jutarnji.

Prema onome što je poznato, 43-godišnji nasilnik je od 15. do 16. septembra u stanu u kom je živeo s devojkom "uzeo" stvar u svoje ruke. Nakon što je vrata zaključao i ključ sakrio, prema devojci je bio fizički nasilan. Ujedno ju je i ponižavao vređajući je pogrdnim rečima, a u jednom trenutku joj je uzeo i mobilni telefon kako ne bi mogla potražiti pomoć.

Uprkos strahu od nasilnika prestravljena žena je pokazala retko viđenu hrabrost jer je, videvši da teroru nema kraja, potražila spas skočivši kroz prozor.

Povrede koje je zadobila u padu lekari u bolnici su okarakterisali kao teške.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi