ŠOKANTNA ISPOVEST MLADE "Zatekla sam buduću svekrvu kako proba moju venčanicu BEZ GAĆICA, a još veći ŠOK je tek usledio"

Buduća mlada je otkrila užase kroz koje je prošla sa svekrvom

Venčanje, mlada, venčanicca, svadba
Venčanje, mlada, venčanicca, svadba, Foto: Shutterstock, ilustracija

Poslovično neslaganje između svekrve i snahe u ovoj priči je dobilo sasvim novu dimenziju. Jedna buduća mlada se na "Redditu" požalila da je uhvatila buduću svekrvu kako isprobava njenu dizajnersku venčanicu, a da stvar bude gora, zaglavila se u njoj. Buduću mladu je ovo jako uzrujalo, ali to je bio samo zadnji u nizu čudnih poteza koje je učinila majka njenog verenika.

- Uvek sam znala da me baš ne voli. Pravila se da je prijateljski nastrojena, ali radila bi čudne stvari poput sedanja u krilo mom vereniku, stavljala bi mu kosu iza uha, seckala mu hranu, a jednom sam videla da ga hrani u javnosti. U njegovu korist, moram reći, da je ovo ponašanje prestalo čim sam mu rekla da mi to jako smeta. - započela je buduća mlada.

Buduća mlada je otkrila da su njih dvoje isplanirali venčanje u Kolumbiji što se verenikovoj majci nije baš dopalo.

- Misli da će je tamo neko ubiti, prigovara oko troškova puta, veličine proslave, boji se da će moj verenik dobiti malariju i šizi oko činjenice da tamo niko ne govori engleski. Neprestano se žali mom vereniku iza mojih leđa. Prigovorila je i kako se gojim, pa mi govori da moram pripaziti šta jedem jer inače neću stati u venčanicu. - piše buduća mlada.

Vrhunac sukoba se dogodio kad je buduća mlada zatekla majku svog verenika kako isprobava njenu venčanicu.

BILA JE SE*S BOMBA, UDALA SE ZA BOGATAŠA, A SAD NEMA NI DINARA: Bavila se politikom, danas nema posao i izdržavaju je rodtelji

- Krenula sam u toalet i zatekla je kako pokušava da se izvuče iz moje venčanice, ali se zaglavila u njoj. Pitala sam je šta se događa, a ona je rekla da je samo htela da vidi da li će mi haljina pristajati. - napisala je buduća mlada i napomenula da njena svekrva pri isprobavanju haljine nije nosila donje rublje.

U strahu da će joj pokidati proziran zadnji deo venčanice, pomogla joj je da se izvuče, ali pokazalo se da su ukrasi potpuno uništeni, i da je pocepan patentni zatvarač sa strane, a na šlepu je ostavila prljav otisak noge.

KAD GOLUB ZAPLAČE, ON UMIRE Irena je poginula kod Budve sa momkom, njen otac je umro od tuge, a sada je njena majka rasplakala Srbiju!

- Mislim da je htela da se pretvara da je ona mlada, što je pogrešno na više načina. - piše buduća mlada.

Ekipa na "Redditu" je bila jako zgrožena svekrvinim ponašanjem.

"Htela je da označi teritoriju", "Treba je naterati da plati popravku", "Ja bih ovo ispričala ostalim zvanicama, neko bi trebalo da joj objasni da je ovo ponašanje odvratno", "Ne želim da mislim šta će se tek dogoditi kad dobijte decu", bili su neki od komentara.

Pratite nas na InstagramuFacebook-u

 

PROČITAJTE VESTI KOJE SMO IZDVOJILI ZA VAS - OVDE!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi