KAKO STE MOGLI, ZLIKOVCI! Zastrašujući detalji prebijanja dečaka (1)! Majka i očuh se iživljavali nad DETENCETOM! Čupali mu uši i pesnicama ga udarali u glavu!

Osumnjičeni za ubistvo petnaestomesečnog P.J., Jelena Jovović i Nermin Šišić, ostaće u pritvoru zbog sumnje da su počinili taj zločin, piše crnogorski list "Dan".

Crnogorska policija
Crnogorska policija , Foto: Foto: shutterstock

Jovovićeva, majka ubijenog dečaka, i njen vanbračni partner optuženi su za krivično delo teško ubistvo, a pritvor im je od hapšenja određen i produžavan zbog opasnosti od bekstva i zbog težine dela za koje se terete.

Branilac Jovovićeve uložio je žalbu na odluku Višeg suda o produženju pritvora, tražeći da joj se izrekne druga mera kako bi joj bilo omogućeno da se brani sa slobode.

U rešenju Apelacionog suda navedeno je da postoji osnovana sumnja da je Jovovićeva sa Šišićem lišila života dete starosti 15 meseci, koje su prethodno zlostavljali u više navrata čupajući ga za uši i udarajući ga po licu.

U kući u kojoj su živeli, u podgoričkom naselju Zabjelo, 4. februara prošle godine, prema navodima optužnice, bebi su zadali više udaraca u pre delu glave nanoseći mu teške i po život opasne povrede.

DRAMA NA CETINJU Eksplodirala bomba na ulazu u zgradu! Policija na terenu

Jovovićeva se tereti i da je za vreme dok su ona i njen partner vršili fizički napad nad detetom palila usisivač kako komšije, koje su se prethodno raspitivale o poreklu dečakovih povreda, ne bi čule plač.

U odluci suda navedeno je i da su nakon toga oboje, radi prikrivanja tragova krivičnog dela krpama brisali tragove krvi deteta sa zidova unutar kuće.

- Da bi potom dete, koje je već bilo lošeg zdravstvenog stanja usled povređivanja, zajedno izveli iz kuće i sa njim se uputili ka brdu Ljubović, te nakon što su uočili da su primećeni od strane osoba iz komšiluka da zajedno sa detetom odlaze i napuštaju dvorište kuće, u cilju prikrivanja učinjenog, uz izgovor da je detetu pozlilo, organizovali pozivanje hitne službe, koja je dete P.J. transportovala na Institut za bolesti dece KCCG, gde je usled teških povreda opasnih po život dete preminulo dana 5. februara 2018. godine - piše u odluci Apelacionog suda.

Majka monstrum pred tužiocem je nedavno ispričala da je Šišić tukao njenog sina jer "plače iz hira".

OVO JE TEORISTA IZ ZENICE KOJI JE UBIJAO U PARIZU! Uhapšen je u Nemačkoj, njegova majka ga brani: Ma on petlja sa drogom i TO JE U REDU! (FOTO)

- Govorio je da dete plače iz hira i udarao ga je otvorenom šakom po ustima, stisnutim pesnicama u lice, čupao ga za uši. To se dešavalo koliko se seća, ne svaki dan, moguće na dva-tri dana, a dešavalo se da kada se vrati kući primeti modrice na detetu, na čelu - navodi tužilac u naredbi deo iskaza osumnjičene Jovovićeve.

Ona je rekla da je početkom januara po povratku iz prodavnice, na glavi deteta videla povrede i osporila tvrdnje Šišića da su one od pada na parket, navodno mu rekavši da je to od njegovih udaraca.

IZ MORA IZVADILA PIŠTOLJ, TEPIH I MRTVO JAGNJE! Smeće smrdi od Ulcinja do kraja Boke, ovo je prava slika primorja: Ljudi dođu i odu prvo veče, ne mogu to da podnesu!

Jovovićeva je rekla da je Šišić, pošto je tada odveo dete kod lekara, "neko vreme" prestao da ga tuče.

Dodala je i to da je krvava bela majica dugih rukava sa policijskih fotografija Šišićeva.

- Tvrdi da ona ništa nije brisala sa zidova u kući već je to sigurno brisao Šišić. Ona ga nije videla da to radi, ali pretpostavlja da je to učinio - piše u naredbi o sprovođenju istrage.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi