Hitna pomoć
Alo!/Masanori Josida
Hitna pomoć

Alo!/Masanori Josida

Foto: Alo!/Masanori Josida

Čim sam zarezao vrbu, video sam da je trula. Tad sam viknuo Milanu, koji je izašao iz dvorišta gurajući kolica, da beži levo, a on se, izgleda uplašio i krenuo na suprotnu stranu, ispričao je Savo.

Pročitajte još:

Nezapamćena tragedija dogodila se u četvrtak u Pivnici Slavonskoj, kad je Savo rušio stablo vrbe ove, a njegov šest godina stariji brat Milan se u tom trenutku našao na pogrešnom mestu jer se grana stabla odlomila i udarila ga. Nije mu bilo spasa. Na mestu je ostao mrtav.

- Užas šta mi se dogodilo. Dva dana i dve noći gotovo oka nisam sklopio, vrtim film i pokušavam da shvatim šta je trebalo da uradim da moj brat ostane živ. Ova tragedija će me progoniti do kraja života. Majka je utučena. I ja sam - rekao je Savo (59).

Pokojni brat i on su odrasli s majkom. Porodična nesreća prepričava se u mestu i meštani ne mogu da veruju da je ta sudbina zadesila braću koja su bila nerazdvojna.

Šuma

Tanjug/ Jaroslav Pap

Foto: Tanjug/ Jaroslav Pap

Majka Jelena (88) je neutešna i ne može se pomiriti s činjenicom da će sahraniti sina, umesto da je obrnuto.

Majku koja je gluva povremeno su posećivali i brinuli se da ima drva i hranu. Savo kaže da je tog kobnog dana brata zamolio da sedne uz majku i komšinicu koja je tog došla u posetu. U međuvremenu je odlučio da sruši stabla i onda da ih kolicima prebaci u dvorište. Ali stariji brat, koji je tog jutra stigao u rodnu kuću i koji je, prema rečima Save, imao zdravstvenih poteškoća, u jednom trenutku je ustao i uzeo kolica.

Krenuo je preko puta prema kanalu kako bi pokupio narezano drveće koje je od jutra "skidao" Savo. Najverovatnije mu je hteo pomoći kako ne bi celi posao oko drveća bio samo na leđima mlađega brata, ni ne sluteći kakva tragedija će da se desi.

Došao je do kraja tunela! Plakao je zbog svoje smrti, a onda je aktivirao prsluk sa eksplozivom!

AUTOR: Alo.rs/Tanjug/A.M. DATUM I VREME: 27.10.2019. 14:47 - 27.10.2019. 15:18 Poveo i decu u smrt Donald Tramp, Sirija, , Foto: Printscreen Twitter *Američki predsednik Donald Tramp izjavio je danas da je lider takozvane Islamske države Abu Bakir al-Bagdadi mrtav * On je na konferenciji za novinare istakao da su operaciju sprovele SAD koje su ga dugo tražile * Došao je do kraja tunela, naši su ga psi do tamo doveli.

Savo je stigao pet dana pre kobnog događaja, a njegov brat Milan došao je tog jutra.

Bonus video

STIGAO VOZ IZ KINE! Spektakularna scena na Novom Beogradu!