HRVATSKA POLICIJA ZAUSTAVILA KAMION KOJI SU VOZILI SRBIN I HRVAT Zanemeli su kad su otvorili prikolicu i videli ono zbog čega su uhapšeni

Bratsvo i jedinstvo

Hrvatska policija
Hrvatska policija , Foto: Profimedia

 

Policija u Karlovcu u četvrtak je zaplenila 170,6 kilograma marihuane i uhapsila hrvatskog i sprskog državljanina, koji su drogu vozili u kamionu, rečeno je u karlovačkoj Policijskoj upravi.

Osim marihuane, kako navodi Hina, u kamionu su pronađena i dva pištolja sa municijom.

Načelnik kriminalističke policije karlovačke Policijske uprave Romano Benković je rekao da su i hrvatski i srpski državljanin odranije poznati policiji.

 

On je precizirao da su 44-ogodišnji i 47-godišnji vozač i suvozač uhapšeni na izlazu s auto-puta Rijeka-Karlovac i dodao da će tokom dana, uz kaznenu prijavu, biti privedeni na ispitivanje u Županijsko državno tužilaštvo.

Benković je objasnio da je ilegalna roba bila upakovana u građevinski stiropor u otvorenom skladišnom prostoru teretnog vozila i da je policija obavila pretres nakon što je posumnjala da je reč o kriminalu.

Hrvatska policija
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

 

Načelnik karlovačke Policijske uprave Darko Bratić istakao je da je ovo najveća ovogodišnja pojedinačna zaplena droge na tom području i dodao da sledi postupak veštačenja i utvrđivanja za koje je tržište droga bila namenjena.

Hrvatska agencija napominje da on za sada nije mogao da kaže više o saradnji policije Hrvatske i Srbije.

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi