Hrvatska policija
screenshoot/Twitter
Hrvatska policija, Foto: screenshoot/Twitter

"Nakon što je Zadar u poslednjih 365 dana postao top tema lokalnih, nacionalnih, a od danas i svetskih medija radi nasilja, rasizma i nacionalizma, na sramotu svih nas na Bilom Brigu neko je napisao možda najdegutantniji grafit svih vremena", piše portal Zadar njuz.

PROČITAJ JOŠ:

"Zakolji Srbina i izvadi mu organe jer su u kvartu mačke gladne", stoji napisano na zidu jedne zgrade već nekoliko dana.

"Lokalna vlast, konkretnije komunalna služba Grada Zadra očigledno ovaj grafit, pored kog svakodnevno prolaze i deca koja idu u školu i iz nje se vraćaju, ne smatraju spornim", kazao je jedan stanovnik zadarskog Bilog Briga za portal.

Izrešetan muškarac (36) u Novom Sadu!

AUTOR: Informer/ Alo.rs/ N.M. DATUM I VREME: 21.10.2019. 23:27 Tridesetšestogodišnji M. B, crnogorski državljanin, upucan je iz vatrenog oružja u nogu u Novom Sadu. Foto: Alo!/Dejan Briza Pucnjava se dogodila na uglu ulica Polgar Andraša i Pavleka Miškina, u novosadskom naselju Telep, večeras oko 21.30 časova, kada je Hitna pomoć primila poziv.

Inače, u ponedeljak je objavljeno da su dvojica gej afro-američkoih vojnika brutalno pretučeni takođe u Zadru, u subotu u zadarskom klubu Opera nakon što su zaplesali pred okupljenim gostima.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Milan

22.10.2019 12:44

a, šta kaže Kolindica na ovo ????????