ALBANCI KORISTE HAOS! Zaevu dolivaju SO NA RANU, dok ga jure zbog afere "reket" on mu sprema GLOGOV KOLAC!

Gradonačelnik Saraja Bljerim Bedžeti najavio je na današnjoj konfereniciji da sprema kriminalne optužnice protiv predsednika i pojedinih članova anti-korupcijske komisije.

Bljerim Bedžeti
Bljerim Bedžeti, Foto: screenshoot/Youtube

Bedžeti je izneo optužbe protiv premijera Severne Makedonije Zorana Zaeva i gradonačelnika Skoplja Petrea Šilegova, ističući da je bio žrtva političkog pritiska u prošlosti.

- Premijer Zoran Zaev me je pritiskao da utičem na određene članove Sudskog saveta da promene predsednika suda. Pozvao me je 17. jula i rekao da treba da pomognem da se promeni predsednik suda i da posao treba da se završi do septembra. Odbio sam zahtev premijera Zaeva, i dve nedelje posle poziva, anti-korupcijska komisija, koja je po meni korumpirana, podnela je protiv mene optužnicu. Siguran sam da su te akcije komisije rezultat pritiska jer sam odbio da određenim članovima kažem kako da glasaju - rekao je Bedžeti.

Zoran Zaev
Zoran Zaev, Foto: AP/Ronald Zak

Kako kaže, Zaev ga je prvo nazvao i tražio mu da prekine legalizaciju nelegalnih građevina.

Policija upala na jahtu! Čuveni SRPSKI POLITIČAR i poznati kriminalac uhvaćeni zajedno!

AUTOR: Alo.rs DATUM I VREME: 12.08.2019. 19:50 - 12.08.2019. 21:25 Evo šta se dešavalo. Rečna policija, Foto: MUP Alo! u sutrašnjem broju otkriva kako je jedan opozicioni političar u usponu, uhvaćen u nedelju veče u društvu osuđivanog ubice. VUČIĆ ISPUNIO OBEĆANJE! Velika akcija na Andrićevom vencu, otvaraju SVE PRILAZE!

Tvrdi i da je gradonačelnik Petre Šigelov zahtevao da uništi jednu platformu, a da druge dve ostanu.

BONUS VIDEO:

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi