SEVERNA MAKEDONIJA POSTAJE SUPER SILA Zaev se sastao sa čuvenim proizvođačem, a kad su novinari krenuli da se raspituju, zalupili su im vrata pred nosom!

Tišina u Vladi Severne Makedonije nakon posete američkog milionera Majka Straumetisa (Michael Straumetis), poznatijeg kao jedan od većih proizvođača kanabisa, sa nadimkom Big Majk, podstakla je spekulacije u javnosti o sadržajima razgovora na sastancima u Skoplju.

Zoran Zaev
Zoran Zaev, Foto: AP/Ronald Zak

On je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografije i video dolaska privatnim avionom, kao i sa sastanaka koji je u zgradi Vlade imao sa premijerom Zoranom Zaevim, ministrom zdravlja Venkom Filipčem, kao i sa gradonačelnikom opštine Centar Sašom Bogdanovićem.

- Sa uzbuđenjem vam najavljujem da ću ovu zemlju napraviti evropskom super silom kanabisa - piše Straumetis na svom Instagram profilu.

PREMIJER REPUBLIKE SRPSKE PORUČIO NATO PAKTU Republika Srpska neće sa vama! Hvala vam, daleko vam kuća od naše bila!

Mediji su zatražili odgovor od Vlade o razlogu posete i o tome šta se razgovaralo na susretu sa premijerom Zaevim. Iz Vlade su odgovorili da ministri i premijer na dnevnom nivou imaju mnogo susreta i radnih sastanaka o ekonomskim temama.

 NOVI BISER NAD BISERIMA KOLINDE GRABAR KITAROVIĆ Hrvati su najviše doprineli borbi protiv fašizma u Evropi!

“Ne postoji profesionalni standard ili praksa o javnom informisanju o svim radnim susretima u Vladi”, piše u odgovoru pres službe Vlade.

Zoran Zaev
Zoran Zaev, Foto: Instagram printscreen

Severna Makedonija je četrnaesta evropska država koja je dozvolila legalizaciju marihuane u medicinske svrhe.

Najmanje dvadeset kanabis kompanija

Do sada je u Ministarstvu zdravlja Severne Makedonije licencirano najmanje 20 kompanija za proizvodnju kanabisa, a još najmanje toliko čeka dozvolu za uzgoj marihuane u medicinske svrhe. Prema onome što je već objavljeno u medijima, dve od ovih kompanija su vlasništvo rođaka premijera Zaeva, što je razlog za veće medijsko interesovanje.

Putin hoće da nam pripoji čitavu teritoriju jedne države!

AUTOR: Alo.rs/ Srpski telegraf/ M. I. DATUM I VREME: 02.09.2019. 11:47 Odlukom Haradinaja 11. novembra prošle godine uvedene su takse na srpsku robu i od tada nema dijaloga. Vučić i Putin, Foto: AP/Yuri Kochetkov * Prema rezoluciji 1244 SB UN cela teritorija KiM, pravno gledano, nalazi se u sastavu Srbije * Posle NATO bombardovanja, koje je trajalo 78 dana, UNMIK je u junu 1999.

Novinarska istraživanja pokazuju da veliki deo kompanija, koje su obezbedile licencu, u vlasničkoj strukturi imaju strance, odnosno deo osnivača su firme iz Poljske, Bugarske, Slovenije, Srbije, Albanije, Turske i Holandije.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Goran
  02/09/2019 - 14:31
  Boljeg komšije i prijatelja od Madjarskoj naroda nema.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi