Zoran Zaev
AP/Ronald Zak
Zoran Zaev

AP/Ronald Zak

Zoran Zaev, Foto: AP/Ronald Zak

On je na društvenoj mreži Instagram objavio fotografije i video dolaska privatnim avionom, kao i sa sastanaka koji je u zgradi Vlade imao sa premijerom Zoranom Zaevim, ministrom zdravlja Venkom Filipčem, kao i sa gradonačelnikom opštine Centar Sašom Bogdanovićem.

Pročitajte još:

- Sa uzbuđenjem vam najavljujem da ću ovu zemlju napraviti evropskom super silom kanabisa - piše Straumetis na svom Instagram profilu.

Mediji su zatražili odgovor od Vlade o razlogu posete i o tome šta se razgovaralo na susretu sa premijerom Zaevim. Iz Vlade su odgovorili da ministri i premijer na dnevnom nivou imaju mnogo susreta i radnih sastanaka o ekonomskim temama.

“Ne postoji profesionalni standard ili praksa o javnom informisanju o svim radnim susretima u Vladi”, piše u odgovoru pres službe Vlade.

Zoran Zaev

Instagram printscreen

Zoran Zaev, Foto: Instagram printscreen

Severna Makedonija je četrnaesta evropska država koja je dozvolila legalizaciju marihuane u medicinske svrhe.

Najmanje dvadeset kanabis kompanija

Do sada je u Ministarstvu zdravlja Severne Makedonije licencirano najmanje 20 kompanija za proizvodnju kanabisa, a još najmanje toliko čeka dozvolu za uzgoj marihuane u medicinske svrhe. Prema onome što je već objavljeno u medijima, dve od ovih kompanija su vlasništvo rođaka premijera Zaeva, što je razlog za veće medijsko interesovanje.

Putin hoće da nam pripoji čitavu teritoriju jedne države!

AUTOR: Alo.rs/ Srpski telegraf/ M. I. DATUM I VREME: 02.09.2019. 11:47 Odlukom Haradinaja 11. novembra prošle godine uvedene su takse na srpsku robu i od tada nema dijaloga. Vučić i Putin, Foto: AP/Yuri Kochetkov * Prema rezoluciji 1244 SB UN cela teritorija KiM, pravno gledano, nalazi se u sastavu Srbije * Posle NATO bombardovanja, koje je trajalo 78 dana, UNMIK je u junu 1999.

Novinarska istraživanja pokazuju da veliki deo kompanija, koje su obezbedile licencu, u vlasničkoj strukturi imaju strance, odnosno deo osnivača su firme iz Poljske, Bugarske, Slovenije, Srbije, Albanije, Turske i Holandije.

Bonus video

Snimak autoputa Miloš Veliki dronom

 

Komentari (1)

Goran

02.09.2019 14:31

Boljeg komšije i prijatelja od Madjarskoj naroda nema.