"BILO JE KRATKO I NEZABORAVNO" Vraćala se kući sa drugaricama kada joj je u Starom gradu prišao i poljubio nepoznati mladić! Ono što se kasnije desilo viđamo samo u filmovima!

Svaka čast momku, a i devojci koja je odlučila da učini sve da ga pronađe

Rijeka
Rijeka, Foto: AP/Darko Bandić

Prošlog petka jedan mladić je poljubio mladu Riječanku. Ništa neobično za jedan noćni izlazak. No, poljubac je na devojku ostavio i te kako snažan utisak, te je ona, ne budi lenja, krenula da pronađe dečka kako zna i ume.

- Bilo je kratko, ali nezaboravno! Dečko je smeđokos a nosio je crnu kožnu jaknu…, prepričala je devojka za portal RiječanIn.

 

Kako kaže, ona se u petak uveče s tri prijateljice našla na Koblerovom trgu kada im je kod fontane prišao mladić i poljubio je. U ponedeljak je odlučila javno da uputi poziv tom mladiću da joj se javi, pri čemu je upravo ovaj portal odigrao ulogu posrednika.

Njihov prvi susret odigrao se u petak 8. marta u večernjim satima kod fontane na Koblerovom trgu.

- Nas četiri prijateljice smo izašle u grad, malo se tu i popilo. Kod fontane na Koblerovom trgu prijateljica me u šali poprskala vodom, bila sam sva mokra. U tom trenutku naišao je dečko koji mi je rekao kako sam lepa i poljubio me. No, ubrzo je i otišao i nisam ga stigla ni pitati kako se zove. Sada ga tražim ovim putem, volela bih da ga upoznam jer su mi se i on i njegov potez jako svideli - prepričala je devojka.

Ljubav Zaljubljeni par Romantika
Ljubav Zaljubljeni par Romantika, Foto: Shutterstock

Misterioznog zavodnika nije dugo čekala da se javi. Naime, 19-godišnji mladić inicijala P. J., ubrzo se javio i rekao da je on poljubio devojku i da bi rado s njom otišao na kafu da se bolje upoznaju.

 

Evo kako je romantični susret izgledao iz njegovog ugla.

- Bio sam u gradu s prijateljima, i mi smo bili dosta “veseli”, znate kako je to kada se vikendom opustiš. Ugledao sam tu grupicu zanimljivih i veselih devojaka, prišao jednoj koja mi je bila simpatična, i poljubio je. Bili smo svaki sa svojim društvom i tako je ispalo da nismo imali prilike duže da razgovaramo. No, kada sam danas video njen poziv na društvenoj mreži odmah sam odlučio da se javim, ispričao je momak kojeg su u svojim komentarima na društvenoj mreži mnogi pohvalili zbog njegovog izravnog pristupa devojci koja mu je bila privlačna.

 

A zaključni komentar dala je i srećna devojka.

- Srećna sam što smo pronašli dečka koji je zaslužan za jedan lepi romantičan trenutak kod fontane u Starom gradu. Već smo se čuli i čim nam se ukaže prilika nadam se da ćemo otići na kafu i upoznati se bolje. Jasno mi je da su ovaj naš neobičan poduhvat, potragu za dečkom, mnogi na društvenoj mreži komentarisali u šaljivom tonu, no izuzetno mi je drago što su totalno prevladavali pozitivni komentari vedrih ljudi koji veruju u pozitivu i ono da uvek moraš biti uporan ako zaista želiš da ostvariš cilj do kog ti je stalo.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi