Saobraćajna nesreća kod Jablanice
Facebook printscreen

Podsećanja radi, nesreća se dogodila u ponedeljak, a pojavio se snimak na kojem muškarac snima i komentariše vožnju Pudara nekoliko trenutaka pre sudara.

Snimak je postavljen na društvene mreže, gde je izazvao gnev drugih korisnika.

Čovek je tokom snimanja govorio kako je vozač “hjundaija” verovatno pijan i smejao se njegovoj vožnji. Na snimku se čuje kako govori:

- Eno ga ode pod autobus - a potom se vidi da nakon sudara prilazi smrskanom hjundaiju i govori:

- Ovaj više nije živ - prenosi Srpskainfo.

Brojni korisnici društvenih mreža koji su gledali snimak kritikovali su ponašanje čoveka.

– Momak koji je Milenkovu vožnju ispratio snimanjem i komentarisanjem, nije uradio ništa kako bi ablendovanjem ili zvučnim upozorenjem skrenuo pažnju vozaču. Ova nesreća je pokazala potpunu degradaciju našeg društva, dotakli smo dno. Gde je nestala ljubav čoveka prema čoveku, gde je nestalo čojstvo – napisao je poznanik poginulog Dean Savičić.

Sa druge strane, iz MUP-a ZDK, kantona u kojem živi Muhamed Softić koji je iz Tešnja - portal Raskrinkavanje dobio je odgovor da je u pitanju lažna vest. Odnosno, potvrdili su da nije uhapšena osoba koja je snimala saobraćajnu nesreću koja se desila 20. maja na magistralnom putu M-17 između Jablanice i Mostara.

Komentari (5)

Muhrem

22.05.2019 11:52

Pa ne znam sto je majstor kriv, pa ja bi se isto smejao bahatoj ubici i bio zadovoljan da me budala nije upucala ko sto je autobus

Zoki

22.05.2019 12:19

Ti Muhreme pravac na psihijatriju zajedno sa njim.Oba ste opasni po društvo.

Smajo

23.05.2019 21:32

@Zoki - Propalice jedna, samo znas da vredjas

MMS Car

23.05.2019 14:51

Da li je ovo moguce!

Mira

23.05.2019 14:58

NAJMANJE 20 GODINA ZATVORA