Romana iz Bosne
Facebook printscreen
Romana iz Bosne

Facebook printscreen

Romana iz Bosne, Foto: Facebook printscreen

Naime, ova devojka ima problem da pronađe partnera jer, kako kaže, "mnogi je se stide jer čuva i muze krave, koze i ovce". 

Pročitajte i:

Ali mnogi se stide mene, jer čuvam i muzem krave, koze i ovce. Jer nemam kilo pudera i šminke na sebi. Nemam silikone. Mrtvačku kosu i napumpana usta. Ponašaju se kao da mi fali daska u glavi i da nisam sva svoja, jer po njima traćim svoju mladost na selu. Ne znaju da je selo moje - moj život.

Ali ako se vi ne sramite mene, a sviđa vam se ovo što radim, podržite me lepim komentarom i podelite moj post."

Iako Romana deluje obeshrabreno, posle pisanja "Alo!", čitalac koji se predstavio kao Boki iz Beča javio se sa porukom da ga privlače "slatke i prirodne" žene poput Romane, te je zamolio slobodne devojke koje poseduju takve osobine da mu se jave.

"Mnogo si slatka Romana, jako mi se dopadaš! Mnogo volim prirodne devojke. Ove gradske (čast izuzecima) s napumpanim usnama i zadnjicom su mi jako odvratne. Prirodne devojke su jaaaako privlačne i mnogo simpatične. Ako ima neka prirodna i dobra može da mi se javi na: bokibec@gmx.at. Lep pozdrav prirodnim devojkama. Jedan normalan decko iz Beča.", poručio je Boki.

Možda se, ukoliko interesovanje bude obostrano, rodi ljubav između Romane i Bokija.