EMIR NAPRAVIO SKANDAL NA HRVATSKOJ TELEVIZIJI Voditelj mu pokazao sliku na kojoj drži podignuta TRI PRSTA! Bosanski glumac POBESNEO - Unezvereno ponavljao samo JEDNO! (FOTO/VIDEO)

Glumac Emir Hadžihafizbegović gostujući u hrvatskoj emisiji "Nedjeljom u 2" komentarisao je i priče da se za vreme rata pojavljivao na skupovima i okupljene pozdravljao sa tri prsta.

Emir Hadžihafizbegović
Emir Hadžihafizbegović, Foto: printscreen

"Pokažite mi tu sliku, to je stvarno budalaština. Ne želim uopšte da se bavim tom blasfemijom", rekao je šokirano.

Voditelj emisije, Aleksandar Stanković, nakon toga je pozvao režiju da mu do kraja gostovanja nabave fotografiju na kojoj navodno Hadžihafizbegović drži tri prsta u vazduhu.

Emir Hadžihafizbegović
Emir Hadžihafizbegović, Foto: printscreen

"Ovo sam ja i tri prsta ispred skupštine Tuzla. Da ja dižem tri prsta u Tuzli?!? Koja je granatirana, daj, Aco, molim vas stvarno, ovo je budalaština. Ovo je autentično, ali kontekst nema veze s vezom. Ovo je kao kad su onog iz Dubioze Kolektiv prozvali da je digao tri prsta jer je pokazivao koliko je sati" rekao je uznemireno.

Emir Hadžihafizbegović
Emir Hadžihafizbegović, Foto: printscreen

U ostatku emisije je govorio o mnogim političkim pitanjima, pa se dotakao i muzičara kontroverznog Tompsona, poznatog po pesmama koje veličaju ustaštvo, ali i Bore Čorbe.

"Rekao sam da je Isus Hrist živ, da bi zabranio Tompsona jer Isus bio za toleranciju. Ja nisam došao u vašu emisiju da polemišem s herojem nacije, Borom Čorbom, majkom nacije... Ne želim da ulazim u polemike, gospodin Marko se meni nije ni obratio... Ne želim polemisati s onima koji po meni sad verovatno dok traje emisija j... balijsku majku po portalima", rekao je Hadžihafizbegović.

Kazao je i da ne može da sluša vrstu muzike koja poziva na ubijanje jednog naroda, ali je dodao da bi otišao "i na Tompsonov koncert i na koncert Bore Čorbe i na koncert majke nacije kada bi se obratili".

Hadžihafizbegović nije propustio priliku da u istoj emisiji izvređa Srbe i Srbiju. Više o tome pričitajte u priloženom tekstu:

"Moja najveća frustracija je što ovde argument više ne znači ništa. To vodi u jednu vrstu mentalne atrofije", rekao je.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi